Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa

Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa- sivuston tavoitteena on tarjota kunnille ja maakunnallisille organisaatioille sekä järjestöille tietoa siitä, millainen on järjestöystävällinen kunta ja maakunta järjestöjen mielestä. Voit aloittaa esim.

Osallisuus-ikoni Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjassaKumppanuus-ikoni Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjaan liittyenYhteistyö-ikoni Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjaan liittyenTilat-ikoni Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjaan liittyen

Avustukset-ikoni Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjaan liittyenKokemusosaaminen-ikoni Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjaan liittyenViestintä-ikoni Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjaan liittyen

 

Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -sivustoa ylläpitää Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen Kumppanuuskeskuksen neuvontapiste.

Myös Pohjois-Pohjanmaan liiton nimeämä monialainen järjestöneuvottelukunta on ottanut Järjestöystävällisen Pohjois-Pohjanmaan tavoitteekseen.

Järjestöystävällisen Pohjois-Pohjanmaan blogi

Järjestöjen koulutus- ja vaikuttamistilaisuuksiaMuokattu viimeksi: 15.02.2021