Toivo-tukipalvelu
– vertaistukitoiminta sairaalassa

Useilla potilasyhdistyksillä toimii Oulun yliopistollisessa sairaalassa vertaistukihenkilöitä, jotka tulevat pyynnöstä tapaamaan potilaita, ovat osastoilla sovittuina aikoina tavattavissa tai osallistuvat sopeutumisvalmennuskursseille tai ensitietopäiville. Vertaistukihenkilöt ovat potilasyhdistysten vapaaehtoisia.

Oulun yliopistollinen sairaala on sitoutunut OLKA®-toimintaan, jossa järjestö- ja vapaaehtoistoiminta koordinoituu OLKAn kautta. OLKA®-toiminta varmistaa laadun, jatkuvuuden ja yhdenvertaisen kohtelun kaikille sairaalassa toimiville vapaaehtoisille ja heidän taustajärjestöilleen.

OLKA Oulu on mukana Vertaistalo.fi:n sisällöntuotannossa ja suosittelee ihimiset.fi-verkkopalvelun ohella potilasjärjestöjä syöttämään tietonsa myös Vertaistalo.fi:hin. Vertaistalo.fi on osa yliopistosairaaloiden Terveyskylä.fi-verkkopalvelua. Vertaistalossa voit testata onko sinusta vertaistukijaksi osoitteessa: www.terveyskyla.fi/vertaistalo/tietoa-vertaistuesta/kuka-on-vertaistukija/testaa-minustako-vertaistukija

Lisätietoa: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori katja.kuusela(at)ppsotu.fi, 044 742 0601

Vertaistukea tarjoavista potilasjärjestöistä saa tietoa myös Järjestöpiste Kaiusta.

Mainos helmikuun Toivo-vertaistukijavalmennuksesta. Ota yhteys katja.kuusela@ppsotu 17.1.2021 mennessä.

Ilmoittautumislomake Toivo-vertaistukijavalmennukseen Ouluun

https://forms.gle/MwdqtszhuuabQbyY6

 

vapaaehtoistoiminnan rekisteriseloste

vertaistalon logo

Järjestöpiste Kaiun ja Olkan logotMuokattu viimeksi: 17.12.2020