Toivo-tukipalvelu
– vertaistukitoiminta sairaalassa

Useilla potilasyhdistyksillä toimii Oulun yliopistollisessa sairaalassa vertaistukihenkilöitä, jotka tulevat pyynnöstä tapaamaan potilaita, ovat osastoilla sovittuina aikoina tavattavissa tai osallistuvat sopeutumisvalmennuskursseille tai ensitietopäiville. Vertaistukihenkilöt ovat potilasyhdistysten vapaaehtoisia.

Oulun yliopistollinen sairaala on sitoutunut OLKA®-toimintaan, jossa järjestö- ja vapaaehtoistoiminta koordinoituu OLKAn kautta. OLKA®-toiminta varmistaa laadun, jatkuvuuden ja yhdenvertaisen kohtelun kaikille sairaalassa toimiville vapaaehtoisille ja heidän taustajärjestöilleen.

Seuraava TOIVO-vertaistukijavalmennus järjestetään marras-joulukuussa 2020.

TOIVO-vertaistukijavalmennus marraskuun 11. 17. ja 25. sekä 2.12. klo 16-19.30. Lisätiedot: katja.kuusela@ppsotu.fi

OLKA Oulu on mukana Vertaistalo.fi:n sisällöntuotannossa ja suosittelee ihimiset.fi-verkkopalvelun ohella potilasjärjestöjä syöttämään tietonsa myös Vertaistalo.fi:hin. Vertaistalo.fi on osa yliopistosairaaloiden Terveyskylä.fi-verkkopalvelua. Vertaistalossa voit testata onko sinusta vertaistukijaksi osoitteessa: www.terveyskyla.fi/vertaistalo/tietoa-vertaistuesta/kuka-on-vertaistukija/testaa-minustako-vertaistukija

Lisätietoa: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori katja.kuusela(at)ppsotu.fi, 044 742 0601

Vertaistukea tarjoavista potilasjärjestöistä saa tietoa myös Järjestöpiste Kaiusta.

vapaaehtoistoiminnan rekisteriseloste

vertaistalon logo

Järjestöpiste Kaiun ja Olkan logot


Muokattu viimeksi: 08.06.2020