Uutiskirje 5 touko-kesäkuu 2020

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen ja sen hankkeiden toiminnasta, koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan järjestöissä ja järjestöyhteistyötä tekevissä organisaatioissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille.

UUTISET

Paikka auki!

 

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry etsii järjestötyöntekijää tietoteknisellä osaamisella osaksi Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteen tiimiä. 

Toimipaikkana Kumppanuuskeskuksen neuvontapiste. Työsuhde on 80 % työajalla ja määräaikainen ajalla 3.8.2020- 31.7.2021 (aloitusaika voi vielä muuttua koronaepidemian vuoksi). Rahoituksesta johtuen työhön palkattavan on oltava työn alkamishetkellä alle 30-vuotias tai/ja osatyökykyinen.

Avoinna oleva työpaikka liittyy osatyökykyisten ja nuorten työllistymisen avustusohjelmaan Paikka auki-rahoitukseen, joka on Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma. Ohjelma on käynnissä vuoden 2021 loppuun saakka. Lisätietoja ohjelmasta löydät https://www.paikka-auki.fi/

Voit seurata hakuilmoitusta touko- kesäkuun vaihteessa 2020, mm. www.ihimiset.fi sivustolta! @paikkaauki

 

PPsotulla kaksi chat-palvelua

Huhtikuussa PPsotu on aloittanut kaksi chat-toimintoa Tukinetissä: Koronaton keskustelu sekä Tukea talouteen.

Lisätietoja palveluista: https://www.ihimiset.fi/2020/04/16/ppsotulla-starttaa-kaksi-chat-palvelua/ 

Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa webinaari syyskuussa

Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa webinaari juhlistaa Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen aikana yhdessä maakunnallisten toimijoiden, kuntien ja järjestöjen kanssa tehtyä kehittämistyötä ja sen tuloksia.

Lisätietoa: https://www.ihimiset.fi/2020/05/13/jarjestoystavallinen-pohjois-pohjanmaa-webinaari-24-9-2020/

Oivia kohtaamisia OLKA Oulussa

”Palaute on todella hienoa, joka vuorolla sanotaan: ”Ihanaa kun olette täällä.”” Lainaukseen kiteytyy koko OLKA Oulun toiminnan ydin.

Lisätietoa: https://www.ihimiset.fi/2020/05/13/oivia-kohtaamisia-olka-oulussa/

TAPAHTUMAT, TILAISUUDET JA KOULUTUKSET

Asiakasnäkökulma esiin Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä (PPSHP) webinaari

Webinaarissa kerrotaan, miten kokemustoiminnan kehittäminen PPSHPssä on edennyt ja miten sitä on sovellettu innovaatiotoiminnassa?

Lisätietoja: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/asiakasnakokulma-esiin-ppshpssa-webinaari/

Ajankohta 19.5.2020 klo 12-13.00. Webinaari toteutetaan Teamsissa: https://bit.ly/2KXlZWi

Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajakoulutukset 4.6.2020

Kuuluuko tehtäviisi paikallisten yhdistysten, seurojen, lippukuntien, osastojen tai klubien auttaminen ja tukeminen toiminnassa ja toiminnasta viestimisessä? Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajakoulutus on tarkoitettu juuri sinulle! Voit valita joko aamu- tai iltapäivän koulutusajan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 1.6. mennessä aamupäivän koulutukseen: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/ihimiset-fi-verkkopalvelun-kouluttajakoulutus-aamupaiva/ tai iltapäivän koulutukseen https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/ihimiset-fi-verkkopalvelun-kouluttajakoulutus-iltapaiva/

Pohjois-Pohjanmaan sote-järjestöjen alueverkosto 14.9.2020 klo 13-15.30

Tapaamisen teemoina ovat sote-uudistus, järjestöyhteistyön rakenteet ja kuntien hyvinvointi- ja osallisuustyön tukeminen. Tapaaminen on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaan alueella työskenteleville sote-järjestöjen aluetyöntekijöille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 6.9. mennessä: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/pohjois-pohjanmaan-sote-jarjestojen-alueverkosto/