Etänä: Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajakoulutus (iltapäivä)

04.06.2020 klo 13:00 - 15:00 / Koulutus/seminaari / Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Kuuluuko tehtäviisi paikallisten yhdistysten, seurojen, lippukuntien, osastojen tai klubien auttaminen ja tukeminen toiminnassa ja toiminnasta viestimisessä? Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajakoulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Koulutus sopii esim. Pohjois-Pohjanmaalla toimivien valtakunnallisten, maakunnallisten ja seutukunnallisten järjestöjen työntekijöille, kuntien järjestöyhdyshenkilöille ja vapaaehtoisille yhdistysagenteille. Myös paikallisten yhdistysten työntekijät voivat osallistua koulutukseen esim. tarkoituksenaan kouluttaa yhdistyksen muut työntekijät tai vapaaehtoiset verkkopalvelun käyttöön.

Koulutus järjestetään Teams-etäyhteydellä, joten voit osallistua koulutukseen omalta koneeltasi.

Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavat asiat:

  • mikä ihimiset.fi-verkkopalvelu on?
  • millaisia mahdollisuuksia ihimiset.fi-verkkopalvelu tarjoaa yhdistysten toiminnasta viestimiseen?
  • millaisia asioita tulee ottaa huomioon, kun yhdistyksiä kannustetaan, koulutetaan ja tuetaan ihimiset.fi-verkkopalvelun käyttöön?

Koulutukseen osallistuttuasi osaat kannustaa, kouluttaa ja tukea paikallisia yhdistystoimijoita ihimiset.fi-verkkopalvelun käyttöönotossa ja hyödyntämisessä. Saat käyttöösi maksuttoman materiaalin, jonka avulla koulutusten järjestäminen ja tuen tarjoaminen onnistuu helposti.

Tällä lomakkeella kerättyjä henkilötietoja käsittelevät Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen työntekijät (ks. ihimiset.fi/ppjarjestorakenne). Henkilötietoja käytetään osallistumislinkin ja palautelomakkeen lähettämiseen tilaisuuteen osallistuville. Henkilötiedot poistetaan puolen vuoden sisällä tapahtumasta. Tutustu tietosuojaselosteeseen osoitteessa ihimiset.fi/ppjarjestorakenne.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ii, Utajärvi, Vaala, Oulu, Kempele, Liminka, Lumijoki, Hailuoto, Muhos, Tyrnävä, Raahe, Oulainen, Siikajoki, Siikalatva, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Pyhäjoki, Kalajoki, Alavieska, Ylivieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kärsämäki, Merijärvi, Nivala, Reisjärvi, Sievi

Teemat

luottamustoiminta, myynti ja markkinointi, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, vaikuttaminen, viestintä

Avainsanat

verkkopalvelu, verkkopalvelut, ihimiset.fi, järjestöt, yhdistykset, viestintä, Kunta-järjestöyhteistyö, verkossa

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Tapahtuma on verkossa

Lähetetään osallistujille sähköpostilla

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautuminen

Hakuaika on päättynyt.