Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa webinaari 24.9.2020

Webinaari juhlistaa Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen aikana yhdessä maakunnallisten toimijoiden, kuntien ja järjestöjen kanssa tehtyä kehittämistyötä ja sen tuloksia. Tilaisuus tallennetaan ja on katsottavissa myöhemmin Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen ja Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen nettisivuilla.

Webinaarin alustava ohjelma ja ilmoittautumiset 18.9. mennessä: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/jarjestoystavallinen-pohjois-pohjanmaa-webinaari

Lisätietoja webinaarista antavat Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen projektipäällikkö, järjestöagentti Helena Liimatainen, helena.liimatainen@ppsotu.fi ja projektityöntekijä, järjestöagentti Anna Katajala, anna.katajala@ppsotu.fi

Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke (2017-2020) on Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn rahoittama hanke, jonka avulla on tuettu järjestöjen osallistumista sote-uudistukseen sekä kunta-järjestöyhteistyön kehittymistä kaikissa Pohjois-Pohjanmaan 30 kunnassa.