Uutiskirje 9 - joulukuu 2018

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen ja sen hankkeiden toiminnasta, koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan järjestöissä ja järjestöyhteistyötä tekevissä organisaatioissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille.

Tässä uutiskirjeessä:

UUTISET

• Pohjois-Pohjanmaan yhdistysagenttien ja järjestöyhdyshenkilöiden yhteisessä tapaamisessa otettiin konkreettisia askeleita kohti järjestöystävällistä Pohjois-Pohjanmaata

• Innokylään työstetty toimintamalleja kunta- järjestöyhteistyön tueksi

• Neuvontapisteen joulunajan aukioloajat

• Avohoitotalon järjestöpiste joulutauolla 14.12.-20.1.

KOULUTUKSET

 

UUTISET

Pohjois-Pohjanmaan yhdistysagenttien ja järjestöyhdyshenkilöiden yhteisessä tapaamisessa otettiin konkreettisia askeleita kohti järjestöystävällistä Pohjois-Pohjanmaata

Yhdistysagenttien ja järjestöyhdyshenkilöiden ensimmäiset yhteiset alueelliset tapaamiset Ylivieskassa ja Oulussa järjestettiin marraskuussa. Tapaamiset osoittautuivat hyväksi tavaksi suunnitella konkreettisia toimenpiteitä kohti järjestöystävällisempiä kuntia.
Lue lisää

Innokylään työstetty toimintamalleja kunta- järjestöyhteistyön tueksi

Pohjois- Pohjanmaan järjestörakenne- hanke on tuottanut Innokylään toimintamallit  järjestöyhteistyön kartoituksesta, järjestöyhdyshenkilön toimenkuvasta, yhdistysilloista ja yhdistysagenttitoiminnasta. Toimintamallit on tarkoitettu vapaasti eri toimijoille hyödynnettäväksi ja omaan toimintaan ja toimintakulttuuriin sovellettavaksi.
Lue lisää

Neuvontapisteen joulunajan aukioloajat

Itsenäisyyspäivä 6.12. on tänä vuonna torstaina. 5.12. olemme auki 9-13 6.12.-7.12 kiinni.

Joulutauko 20.12.2018-6.1.2019 kiinni

Kokoustiloja ei vuokrata joulutauon ajalle, koska infon ollessa kiinni, emme voi luovuttaa avaimia kokoustiloihin.
Lue lisää

 

Avohoitotalon järjestöpiste joulutauolla 14.12.-20.1.

Järjestöpiste Kaiku jää joulutauolle pe 14.12. Järjestöneuvonta ja esittelyt jatkuvat jälleen  ma 21.12. Ensi vuoden esittäytymisajat järjestöille jo jaossa.
Lue lisää

KOULUTUKSET

5.12. Ihimiset.fi -koulutus

Tervetuloa tutustumaan järjestötoimijoille suunnattuun Ihimiset.fi -verkkopalveluun Limingan kirjastolle 5.12. klo 17 alkaen.
Lue lisää ja ilmoittaudu

9.2.2019 Vaikuttavuuskoulutus yhdistystoimijoille Ylivieskassa

Lue lisää ja ilmoittaudu