Ihimiset.fi-palvelun rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry
Kansankatu 53
90100 Oulu
Puhelin (info): 050 348 4676

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Kumppanuuskeskuksen neuvontapiste
Maire Vuoti
etunimi.sukunimi@kumppanuuskeskus.fi

3. Rekisterin nimi

Ihimiset.fi -verkkopalvelu

4. Rekisterin tarkoitus

Henkilötietoja käytetään ihimiset.fi -palvelussa palautteen käsittelyyn ja vastaamiseen, mikäli palautteen antaja haluaa saada viestiinsä vastauksen. Rekisteriin tallennetaan lisäksi yhteystiedot sellaisten tapahtumien ja uutisten osalta, jotka on tuotettu kirjautumattomana käyttäjänä.

Uutiskirjeen tilaajien sähköpostiosoitteita käytetään uutiskirjeen lähettämiseen. Uutiskirjeen voi perua uutiskirjeen lopussa olevan Poistu uutiskirjeestä -linkin kautta. Uutiskirjeen peruuttamisen jälkeen tilaaja ei enää saa uutiskirjeitä ja hänen antamansa sähköpostiosoite poistetaan uutiskirjeen rekisteristä.

Mikäli ihimiset.fi -palvelun käyttäjä syöttää henkilötietojaan ilmoittautuessaan esimerkiksi tapahtumaan, koulutukseen tai vapaaehtoistehtävään, välittyvät nämä tiedot automaattisesti asianomaisen tilaisuuden tai tehtävän järjestäjälle. Tapahtuman tai tehtävän järjestävä taho voi kerätä ja käsitellä osallistujien lähettämiä henkilötietoja. Ihimiset.fi -palvelun rekisterinpitäjä ei vastaa näiden henkilötietojen käsittelystä ja käyttäjän tuleekin tällaisissa rekisteriin liittyvissä kysymyksissä kääntyä sen toimijan puoleen, jolle ilmoittautuminen on ohjautunut.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilön nimi, sähköposti ja/tai puhelinnumero sekä tapahtumien ja uutisten yhteydessä lisäksi organisaatio

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Ihimiset.fi -verkkopalveluun henkilötietoja sisältäviä sisältöjä tuottavat palvelun käyttäjät.

7. Tietojen luovuttaminen ja siirto EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei luovuta rekisteröityjen henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tiedot eivät ole julkisia, vaan ohjautuvat pelkästään palvelun ylläpitoon.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri säilytetään luottamuksellisena. Tiedot on tallennettu järjestelmään, jonne pääsee kirjautumaan vain akäyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

Tietoverkot ja laitteistot, joilla rekisterit sijaitsevat, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Rekisteriseloste on laadittu 10.4.2017.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 30.01.2018