Uutiskirje 11 - joulu-tammikuu 2019-2020

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen ja sen hankkeiden toiminnasta, koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan järjestöissä ja järjestöyhteistyötä tekevissä organisaatioissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille.

 

UUTISET

Järjestöille suunnattu välityömarkkinatilaisuus toteutui onnistuneesti

Oulussa torstaina 14.11. toteutettu välityömarkkinatilaisuus keräsi hienon osallistujajoukon: 83 osallistujaa eri alojen järjestöistä ja yhdistyksistä, TE-toimistosta, ELY-keskuksesta, kunnista ja oppilaitoksista kokoontui yhteen kuulemaan kokemuksia työllisyyshankkeista sekä saamaan tietoa erilaisista rahoitusmahdollisuuksista. Tilaisuus saa jatkoa keväällä 2020.

Lue lisää

Yhdistysyhteistyöasiakirjan laatimisen prosessi löytyy nyt mallinnettuna Innokylästä

Yhdistysyhteistyöasiakirjan laatimisen prosessi löytyy nyt mallinnettuna Innokylästä

Yhdistysyhteistyöasiakirjassa sovitaan pelisäännöt kunnan ja yhdistysten yhteistyölle. Yhdistysyhteistyöasiakirjoja on laadittu Pohjois-Pohjanmaalla jo Hailuodossa ja Siikajoella ja muutama kunta laatii niitä parhaillaan. Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke työsti asiakirjaprosessia yhdessä kuntien järjestöyhdyshenkilöiden ja yhdistysagenttien kanssa. Prosessi on nyt mallinettu Innokylään ja on vapaasti kaikkien kuntien hyödynnettävissä.

Lue lisää

Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteen joulutauko

Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteen tontut aloittavat joulutauon 21.12.2019 ja palaavat takaisin toimistoihin loppiaisen jälkeen 7.1.2020. Myös kahvila Floranssi taukoilee 20.12.2019-6.1.2020.  

Lue lisää