Uutiskirje 10 marras-joulukuu 2020

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen ja sen hankkeiden toiminnasta, koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan järjestöissä ja järjestöyhteistyötä tekevissä organisaatioissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille.

UUTISET

Avoin työpaikka: Toiminnanjohtaja

Maakunnallinen sosiaali- ja terveysalan kehittäjä, vaikuttaja ja verkostojärjestö Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry etsii uutta, innovatiivista ja verkostoituvaa toiminnanjohtajaa nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin.

Tutustu tehtävään ja jätä hakemuksesi 22.11.2020 mennessä: https://www.ihimiset.fi/tyopaikka/toiminnanjohtaja/

TAPAHTUMAT, TILAISUUDET JA KOULUTUKSET

Elävä kirjasto netissä (Teams)

Elävä kirjasto netissä toteutetaan ti 24.11 ja pe 27.11 (klo 10-13.00) yhteistyössä Vaikuttavaa kokemustoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla hankkeen ja Sivistys- ja kulttuuripalvelujen kanssa. Tiistain kirjasto suunnataan ensisijaisesti oppilaitoksiin, perjantain kirjasto järjestöille ja palveluihin. Lainattavissa olevat elävät kirjat: mm. bulimiasta toipunut, irti päihteistä, valikoiva kuulo, traumaäiti ja kävelevä pyörätuolinkäyttäjä. Kirja kuvaukset, lainausajat ja lainausohjeet julkaistaan lähiaikoina hankkeen nettisivuilla, tiedotetaan yammerissa ja sähköpostitse.

PPsotu etsii uusia taloustukihenkilöitä!

Etsimme uusia vaaehtoisena toimivia taloustukihenkilöitä mukaan toimintaan.

Lisätietoa taloustukihenkilötoiminnasta ja koulutuksesta: https://www.ihimiset.fi/vapaaehtoistehtava/taloustukihenkilo/

"Kokemustoiminta yhdistää", Vaikuttavaa kokemustoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla- hankkeen päätösseminaari netissä (Teams) 

3.12 klo 12.00-15.00

Tilaisuudessa lyhyitä, vapaamuotoisia puheenvuoroja hankkeen eri kohderyhmiltä ja hanketyöntekijöiden esittämää koontia toiminnasta vuosilta 2018-2020. Luvassa myös "yllätyksellisiä esityksiä"!

Tilaisuuden ohjelma julkaistaan hankkeen nettisivuilla: https://www.ihimiset.fi/hanke/vaikuttavaa-kokemustoimintaa-pohjois-pohjanmaalla-hanke/ sekä tiedotetaan muissa viestintäkanavissa.

Ilmoittautuminen 27.11 mennessä: https://forms.gle/FoBWey8XK7RHj6mg6

 Tervetuloa!