Uutiskirje 6 - kesäkuu 2019

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen ja sen hankkeiden toiminnasta, koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan järjestöissä ja järjestöyhteistyötä tekevissä organisaatioissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille.

Tässä uutiskirjeessä:

UUTISET

UUTISET

Järjestöneuvottelukunta laatimaan järjestöyhteistyön suositusta kunnille

Pohjois-Pohjanmaan järjestöneuvottelukunta kokoontui vuoden toiseen kokoukseensa maanantaina 20. toukokuuta. Neuvottelukunta päätti alkaa laatia kunnille suositusta järjestöyhteistyöhön liittyen. Suosituksen toivotaan tarjoavan kunnille eväitä siihen, miten järjestöyhteistyötä voidaan organisoida ja kehittää yhdessä eri alojen järjestöjen kanssa. Suosituksen laatimista tukee valtakunnallisessa Järjestöt mukana muutoksessa –ohjelmassa eri maakunnista koostettava tieto.

Lue lisää

Neuvontapiste kesätauolle 20.6.

Neuvontapiste jää kesätauolle 20.6. ja ovet aukaistaan taas 5.8. Kesätauon aikana ei vuokrata tiloja, koska infon ollessa kiinni ei ole avainten luovutusta.   Luovin Kahvila Kamu sulkee ovensa lopullisesti 14.6.2019. Kahvilatilaan ei ole vielä saatu jatkajaa.  

Lue lisää.

Ihimiset.fi-ylläpito lomailee

Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteen hiljentyessä tauolle, myös Ihimiset.fi-sivuston ylläpitoon jää vähemmän henkilöstöä. 2.7.2019 aloittaa myös loputkin ylläpidosta ansaittua lomanviettoa ja palaa 31.7.2019 takaisin sorvin ääreen.

Lue lisää

Seuraava uutiskirje toimitetaan kesätaukojen takia vasta 10.8.2019.

 

Oikein mukavaa kesää!