Yksi hyvä keskustelu voi muuttaa työuran suunnan- tule työmentoriksi Adapteri-hankkeeseen

Suoritus ajankohta: 1.6.2021 - 31.10.2021 / Haku päättyy: 31.7.2021 / vertaistukitoiminta (vertaistoiminta), ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta)

Haluatko auttaa oululaista työnhakijaa uran suuntaviivojen etsimisessä ja työn löytämisessä? Adapteri-hanke tarjoaa työnhakija-asiakkailleen työhönvalmennuksen lisäksi mentorin tuen.

 

Etsimme joukkoomme uusia ryhmä- ja vertaismentoreita.

 

Adapterin ryhmämentorina toivomme, että tapaat työnhakijoista koostuvia pienryhmiä 2-4 kertaa ennalta sovittujen teemojen ympärillä. Teemat voivat liittyä esimerkiksi ryhmän jäsenten ammattialaan, liikuntaan ja ravintoon tai uuden uran ideointiin. Ryhmät suunnitellaan osallistujien tarpeiden ja sinun osaamisesi pohjalta. Toiminta ei vaadi pitkää sitoutumista. Käytettävissäsi on Adapteri-tiimin tuki sekä koulutus tehtävääsi.

 

Oletko työnhakija ja koet, että sinulla on annettavaa muille samassa elämäntilanteessa oleville? Adapterin vertaismentorina pääset yhdessä muiden työnhakijoiden kanssa pohtimaan työllistymistä edistäviä asioita. Vertaismentoritoiminta perustuu yhdenvertaisuudelle, kokemusten jakamiselle ja toisten kannustamiselle. Toiminta ei vaadi pitkää sitoutumista. Vertaismentorointi voidaan järjestää joko yksilö tai ryhmämentorointina, kokoontuen yhteensä 2-4 kertaa. Käytettävissäsi on Adapteri-tiimin tuki sekä koulutus tehtävääsi.

 

Tee hyvä teko ja anna hetki aikaa sitä tarvitsevalle – ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

 

Kiinnostuitko, mutta haluat kuulla lisää? Otathan yhteyttä: marjaana.seppala@nuortenystavat.fi, p. 044 7441 850.

 

Adapteri-hanke on Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 -ohjelman mukainen kolmivuotinen kehittämishanke, jota rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Oulun kaupunki ja Nuorten Ystävät ry. Hankkeessa kehitetään yhteistyömalleja, joiden avulla alueen työnantajat ja työttömänä olevat työnhakijat saadaan kohtaamaan onnistuneesti.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Toiveet ja edellytykset

Tehtävään perehdytys

  • Infotilaisuus
  • Koulutus/koulutukset

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Todistus
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.07.2021


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan