Vapaaehtoiseksi Poikien Talolle

Suoritus ajankohta: 7.1.2020 / Haku päättyy: 22.12.2020 / esiintyminen, luova toiminta, musiikki, kokemusasiantuntijuus, opetus ja koulutus, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus / Poikien Talo Oulu

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö nuorten parissa?

Oulun Poikein Talo etsii mukaan toimintaansa vapaaehtoisia miehiä, jotka haluaisivat päästä omalta osaltaan vaikuttamaan oululaisten poikien ja nuorten miesten arkeen sitä edistävällä ja tukevalla tavalla. Poikien Talo tarjoaa mahdollisuuden mitä erilaisimpiin tapoihin tehdä vapaaehtoistyötä. Voit liittyä mukaan talon viikoittaisiin yhteisötoimintoihin, kuten 18-29 -vuotiaille tarkoitettuun K-18 kahviin tai esimerkiksi 12-17 -vuotiaiden Olohuonetoimintaan. Mikäli sinulla on osaamista jonkun harrastustoiminnan parista, kuten esimerkiksi pöytäroolipelaamisesta tai valokuvaamisesta ja haluaisit opettaa tai ohjata sitä nuorille, tässä sinulle loistava mahdollisuus siihen. Voit myös toimia niin sanottuna kokemusasiantuntijana Miesten vuorollamme.

Vapaaehtoisena osallistut toimintaan oman kykysi mukaan. Kerran viikossa, kerran kuussa? Mikä sinulle parhaiten sopii. Ole rohkeasti yhteydessä ohjaajaamme Joonakseen, niin sovitaan yhteinen tapaaminen ja jutellaan lisää.

Poikien Talo Oulu

Isokatu 41, Oulu, Suomi

Osoitteet

 • Poikien Talo Oulu

  Isokatu 41, Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Oulun keskusta

Yhteystiedot

Poikien Talo Oulu

Tehtävän suorittamisajankohta

 • Arki-iltaisin
 • Arkipäivisin
 • Sovittavissa

Suorittamispaikan esteettömyys

 • Tilaan pääsee pyörätuolilla
 • Tilaan pääsee rollaattorilla
 • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Nuorille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Vapaaehtoistyössä Poikien Talolla hyvät vuorovaikutustaidot sekä avoin suhtautuminen erilaisiin ja erilaisista taustoista tuleviin ihmisiin ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Halu edistää ja tukea omalla toiminnalla nuorten elinoloja ja niiden parantamista on myös merkittävä asia vapaaehtoistyössä.

Tehtävään perehdytys

 • Koulutus/koulutukset

Mitä vapaaehtoinen saa

 • Todistus
 • Uudet taidot
 • Verkostoituminen
 • Uusi koulutus

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoisena Poikien Talolla saat tehtävään perehdytyksen ja työntekijöiden tuen. Käymme jokaisen toimintakerran jälkeen yhdessä läpi palautekeskustelun toiminnasta, jossa vapaaehtoinen pääsee tarkastelemaan omaa toimintaansa osana yhteisöä.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 22.12.2020


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan