Talkoolaiseksi lähetysjuhlille

Suoritus ajankohta: 29.08.2018 - 04.09.2018 / Haku päättyy: 04.09.2018 / ruoanlaitto, taloustyöt, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät / Utajärven seurakunta

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat pidetään 31.8.-2.9.2018 Utajärvellä. Juhlien teemana on ”Reilusti”. Tapahtumaan tarvitaan talkoolaisia juhlapäivinä, mutta myös ennen juhlia tilojen valmisteluun, järjestelyyn, koristeluun ja juhlien jälkeen siivoamiseen. Ilmoittaudu sinulle sopiviin tehtäviin: 1) tavaroiden ja tuolien siirtäminen/ kantaminen ennen ja jälkeen juhlien 2) lepo-huoneen valvonta/ alue-opas/ yleisestä siisteydestä huolehtiminen 3) lähetyskahvilassa myynti ja pöytien siistiminen 4) kahvilatuotteiden valmistaminen / kahviloiden huoltaminen 5) liikenteenohjaus ja järjestyksenvalvonta 6) tilojen järjestelyt ja siivous ennen ja jälkeen juhlien, sekä juhlien aikana.

Tehdään yhdessä hienot juhlat!

Utajärven jäähalli

Koulutie 6, Utajärvi, Suomi

Osoitteet

  • Utajärven jäähalli

    Koulutie 6, Utajärvi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Utajärvi

Toiveet ja edellytykset

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn