Perhekahvilaohjaaja

Suoritus ajankohta: 12.11.2021 - 01.01.2050 / Haku päättyy: 1.11.2050 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / MLL Haukiputaan paikallisyhdistys ry

MLL Haukiputaan yhdistyksen perhekahvilat etsivät jatkuvalla haulla perhekahvilaohjaajia vapaaehtoistyöhön.

Perhekahvila on MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisten ylläpitämää toimintaa. Perhekahviloiden ovet ovat avoinna ihan kaikille lapsille ja aikuisille. Perhekahvilassa kohdataan ja ollaan läsnä, jaetaan ilot ja surut, saadaan juttu- ja leikkiseuraa. Toisinaan siellä on pientä ohjelmaa, asiantuntija tavattavissa tai vaikkapa leikkituokio.

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia sekä vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Lapset saavat perhekahvilassa seuraa ja mukavaa tekemistä. Ohjaajat ovat aina vapaaehtoisia.

 

MLL Haukiputaan perhekahvilat kokoontuvat Martinniemessä, Haukiputaalla ja Kellossa arkisin aamupäivinä kerran viikossa. Voit olla itse pienen lapsen vanhempi tai muuten vain kiinnostunut tulemaan tarjoamaan apuasi lapsiperheiden arkeen.

Ladattavat aineistot

 Aiheeseen liittyvät

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Haukipudas, Kello

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arkipäivisin

Toiveet ja edellytykset

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 01.11.2050


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan