Oulun vastaanottokeskusten Tukiyhdistyksen Vapaaehtoistoiminta

Suoritus ajankohta: 29.8.2019 / Haku päättyy: 9.12.2019 / ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta)

Oulun vastaanottokeskusten Tukiyhdistys etsii uusia jäseniä vapaaehtoistyöhön!

Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistys ry tukee Oulun vastaanottokeskuksen ja Oulun seudun vastaanottoyksiköiden työtä ja niiden asiakkaita. Toimintamme periaatteina ovat vuorovaikutteisuus, tasapuolisuus, yhdenvertaisuus, tasa-arvoisuus, avoimuus ja erilaisten näkemysten kunnioittaminen.

Yhdistyksemme vapaaehtoistyö on matalan kynnyksen yhdessä tekemistä, jossa ihmisten kohtaaminen ja yhteisöllisyys on kaiken tekemisen keskiössä. Kaikki toimintamme suunnitellaan ja kehitetään yhdessä perustuen Oulun vastaanottokeskuksen tai turvapaikanhakijoiden omiin toiveisiin. Yhdistyksen omissa toimitiloissa olemme aloittaneet maahanmuuttajanaisille suunnatun uuden toiminnan.

Vapaaehtoistoimijana saat perehdytyksen tehtäviin ja olet vakuutettu vapaaehtoistyössäni, kun allekirjoitat vapaaehtoissopimuksen. Ohjaajana toimitaan aina yhdessä parin kanssa.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ohjaajaksi Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistys ry:n toimintaryhmiin: suomen kieli, kädentaidot, materiaaliapu, pop up -kirpputoritoiminta, naisten olohuone-toiminta, naisten lukupiiri tai asioimisapu. Voit myös ehdottaa uutta ryhmää!

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi osoitteessa:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_H976qLs4ChIWh2qncanbi3bBpWzAgJhwbf8QU1MOUZr9Nw/viewform

Järjestämme Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille Oulun vastaanottokeskuksen kanssa yhteistyössä Kick Start-tapahtuman torstaina 29.8.2019 klo 17-20.30 (paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille). Ohjelmassa Oulun vastaanottokeskuksen esittely, vapaaehtoistoimintaan tutustuminen, toimintaryhmien esittely, syyskauden toimintaryhmien ideointi ja suunnittelu yhdessä. Toimintaryhmien koordinaattorit kertomassa eri toimintaryhmistä.

Ilmoittautumiset:
info@tukiyhdistys.fi / 044 987 3435

Tervetuloa mukaan!!

www.tukiyhdistys.fi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Yhteystiedot

Oulun vastaanottokeskusten Tukiyhdistys ry
info@tukiyhdistys.fi
044 987 3435

Oulun vastaanottokeskusten Tukiyhdistys ry

Toiveet ja edellytykset