Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistyksen vapaaehtoistoiminta!

Suoritus ajankohta: 26.8.2020 / Haku päättyy: 31.12.2020 / ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta)

Oulun vastaanottokeskusten Tukiyhdistys etsii uusia jäseniä vapaaehtoistyöhön!

Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistys ry tukee Oulun vastaanottokeskuksen työtä ja turvapaikanhakija-asiakkaita. Toimintamme periaatteina ovat vuorovaikutteisuus, tasapuolisuus, yhdenvertaisuus, tasa-arvoisuus, avoimuus ja erilaisten näkemysten kunnioittaminen.

Yhdistyksemme vapaaehtoistyö on matalan kynnyksen yhdessä tekemistä, jossa ihmisten kohtaaminen ja yhteisöllisyys on kaiken tekemisen keskiössä. Kaikki toimintamme suunnitellaan ja kehitetään yhteisöllisesti. Yhdistys järjestää Oulun keskustan alueella maahanmuuttajanaisille suunnattua matalan kynnyksen toimintaa sekä suomen kielen alkeiden opiskelua pienryhmissä.

Tukiyhdistyksen vapaaehtoistoimijana olet mukana vapaaehtoistemme yhteisössä, jossa jokainen voi valita omat tehtävänsä kiinnostuksen ja aktiivisuuden mukaan. Vapaaehtoisemme toimivat toimintaryhmien ohjaustehtävissä aina yhdessä parin kanssa. Tukiyhdistyksessä saat perehdytyksen tehtäviin ja vapaaehtoistyön sopimuksen myötä olet vakuutettu vapaaehtoistyössäni.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ohjaajaksi Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistys ry:n toimintaryhmiin: suomen kieli, kädentaidot, materiaaliapu, pop up -kirpputoritoiminta, naisten olohuone-toiminta tai naisten suomicafé. Voit myös ehdottaa uutta ryhmää!

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi osoitteessa:
https://tukiyhdistys.fi/ilmoittaudu-vapaaehtoiseksi/

Järjestämme Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille Oulun vastaanottokeskuksen kanssa yhteistyössä Kick Start-tapahtuman torstaina 26.8.2020 klo 17-20.30 (paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille)Ohjelmassa Oulun vastaanottokeskuksen esittely, vapaaehtoistoimintaan tutustuminen, toimintaryhmien esittely, syyskauden toimintaryhmien ideointi ja suunnittelu yhdessä.

Ilmoittautumiset:
info@tukiyhdistys.fi / 044 987 3435

Tervetuloa mukaan!!

 

www.tukiyhdistys.fi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Yhteystiedot

Oulun vastaanottokeskusten Tukiyhdistys ry
info@tukiyhdistys.fi
044 987 3435

Oulun vastaanottokeskusten Tukiyhdistys ry

Toiveet ja edellytykset