Toiminnallisen tuokion/työpajan ohjaaja (kertaluontoinen tehtävä)

Suoritus ajankohta: 3.1.2022 - 31.12.2022 / Haku päättyy: 1.12.2022 / esiintyminen, luova toiminta, musiikki, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus / Hyvän mielen talo ry

Mielenterveysyhdistys Hyvän mielen talo ry:n olohuonetoiminnassa järjestettävän kertaluontoisen tuokion/työpajan sisältö voi olla oman kokemuksen, osaamisen tai mielenkiinnon pohjalta esitelmän pitämistä, oman harrastuksen tai valokuvien esittelyä tai toimintaa (esim. askartelua, muita kädentaitoja, tietovisailua, kirjoittamista, jumppaa/venyttelyä, rentoutumista tms.). Ajankohta vapaasti sovittavissa, tarkempi toteutus suunnitellaan yhdessä kanssasi. Hyvän mielen talo hankkii ja kustantaa mahdolliset tarvittavat materiaalit.

Hyvän mielen talo ry

Kauppurienkatu 23, Oulu, Suomi

Osoitteet

 • Hyvän mielen talo ry

  Kauppurienkatu 23, Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Oulun keskusta

Yhteystiedot

Jenni Tulppo
jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi
044 901 7212
Hyvän mielen talo

Tehtävän suorittamisajankohta

 • Sovittavissa

Suorittamispaikan esteettömyys

 • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Toivomme, että sinulla on halua ja rohkeutta kohdata uusia ihmisiä ja toimia heidän kanssaan ennakkoluulottomasti. Oma harrastuneisuus, mielenkiinto tai kokemus on riittävä perusta, jonka pohjalta voimme suunnitella sinun toiminnallista tuokiotasi osana Hyvän mielen talon matalan kynnyksen olohuonetoimintaa. Jos sinulla ei ole entuudestaan keskustelu- tai toimintatuokion ohjauskokemusta, niin toimimme työntekijän kanssa työparina. Voit siis toimia omien tarpeidesi mukaan joko itsenäisesti tai tuetusti ja ohjatusti.

Tehtävään perehdytys

 • Haastattelu
 • Infotilaisuus

Mitä vapaaehtoinen saa

 • Todistus
 • Uudet taidot
 • Uudet tuttavat
 • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Käymme jokaisen vapaaehtoistoiminnassa aloittavan kanssa henkilökohtaisen keskustelun, jossa perehdytämme sinut toimintaamme ja suunnittelemme sinun vapaaehtoistoimintaasi. Teemme kirjallisen vapaaehtoistoiminnan sopimuksen, joka on voimassa aina kalenterivuoden loppuun saakka. Vapaaehtoistoiminnassasi sinulla on mahdollista saada sekä yksilöllistä että ryhmämuotoista tukea ja ohjausta. Järjestämme vapaaehtoisille säännöllisiä kuukausitapaamisia, vapaaehtoisten vertaiskohtaamisia ja työnohjausta. Vapaaehtoisilla on mahdollisuus osallistua Hyvän mielen talon vapaaehtoistoiminnan koulutuksiin. Tärkeä osa meidän vapaaehtoistoimintaa on myös virkistys. Hyvän mielen talo järjestää kevät- ja syyskaudella vapaaehtoisilleen erilaisia virkistystilaisuuksia.