Nepsy-perheiden lasten ryhmänvetäjiä

Suoritus ajankohta: 7.4.2022 / Haku päättyy: 31.7.2022 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus / Hyvän mielen talo ry

Viime vuoden lopulla alkoi Nepsy-perheiden vertaistukiryhmä, jossa järjestetään vertaisen ohjaama aikuisten vertaistukiryhmä ja samanaikainen osallistujaperheiden lapsille suunnattu toiminnallisempi ryhmä, jossa puuhataan ja tehdään asioita talolla ja lähiympäristössä.

 

Etsimmekin yksittäisistä vapaaehtoistyön mahdollisuuksista kiinnostuneita lasten toiminnallisen ryhmän ohjaajiksi työntekijän työpariksi. Tehtävässä saat hyvää kokemusta nepsy-perheiden lasten kanssa työskentelystä ja heidän ohjaamisestaan, pääset suunnittelemaan yhdessä työntekijän kanssa ryhmän sisältöjä ja osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin ryhmän kanssa. Työntekijän tuki tehtävän hoitamiseen on saatavilla ja tehtävissä työntekijä toimii apuna.

 

Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti parillisten viikkojen torstaisin klo 17-18.30 Hyvän mielen talolla Kauppurienkatu 23, Oulun keskustassa. Muutoksia esimerkiksi kokoontumisaikoihin voi tulla ryhmän tarpeiden mukaan. 😊

 

Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen tai täytä ilmoittautumislomake, niin mietitään yhdessä, voisiko tämä olla juuri sinulle sopiva tehtävä.

 

Mukavaa kesänodotusta Opastavan perhetyön puolesta! 😊

Ystävällisin terveisin
Henry Kaspala
Perhetyöntekijä – Opastavan perhetyön hanke 2021-2022
044 334 6138
henry.kaspala@hyvanmielentalo.fi

Kauppurienkatu 23, Oulu, Suomi

Osoitteet

  • Kauppurienkatu 23, Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Oulun keskusta

Yhteystiedot

Opastava perhetyö

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arki-iltaisin

Suorittamispaikan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Asiasanat

ryhmänohjaus, lapset ja nuoret

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille

Muut toiveet ja edellytykset vapaaehtoiselle tehtävässä toimimiseen

Avointa suhtautumista ja halukkuutta tutustua uusiin ihmisiin.

Tehtävään perehdytys

  • Haastattelu

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Todistus
  • Uudet taidot

Vapaaehtoisen tuki

Käymme jokaisen vapaaehtoistoiminnassa aloittavan kanssa henkilökohtaisen keskustelun, jossa perehdytämme sinut toimintaamme ja suunnittelemme sinun vapaaehtoistoimintaasi. Teemme kirjallisen vapaaehtoistoiminnan sopimuksen, joka on voimassa aina kalenterivuoden loppuun saakka. Vapaaehtoistoiminnassasi sinulla on mahdollista saada sekä yksilöllistä että ryhmämuotoista tukea ja ohjausta. Järjestämme vapaaehtoisille säännöllisiä kuukausitapaamisia, vapaaehtoisten vertaiskohtaamisia ja työnohjausta. Vapaaehtoisilla on mahdollisuus osallistua Hyvän mielen talon vapaaehtoistoiminnan koulutuksiin. Tärkeä osa meidän vapaaehtoistoimintaa on myös virkistys. Hyvän mielen talo järjestää kevät- ja syyskaudella vapaaehtoisilleen erilaisia virkistystilaisuuksia.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.