Monipuolisia vapaaehtoistehtäviä Mäntykodilla

Suoritus ajankohta: 27.1.2020 / Haku päättyy: 31.12.2020 / esiintyminen, luova toiminta, musiikki, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, ulkoilussa avustaminen / Oulun Seudun Mäntykoti ry

Etsimme vapaaehtoistemme joukkoon uusia persoonia! Onko sinulla aikaa, jota haluaisit käyttää ikäihmisten hyväksi tai kuuluuko opintoihisi vapaaehtoistoiminta?

Mäntykodilla sinulla on mahdollisuus toimia vapaaehtoisena monipuolisissa, sinua itseäsi kiinnostavissa tehtävissä, esimerkiksi asukkaiden ulkoilu-, laulu- tai lukukaverina, tapahtuma- ja juhla-avustajana, leivontaryhmässä tai Koskenkodin päivätoiminnassa. Lisäksi koulutamme Terttu-riksan kuljettajia, eli riksaluotseja, joiden tehtävänä on tarjota Mäntykodin asukkaille vapaus tuntea tuuli hiuksissaan!

Mikä olisi juuri se juttu, mitä sinä haluaisit tuoda vanhuksillemme? Meillä sinun ajatuksiasi vapaaehtoistoiminnasta ja uusista ideoista kuunnellaan herkällä korvalla.

Vapaaehtoistoimintaa tehdään ihan tavallisen ihmisen tiedoin, taidoin ja persoonalla. Voit olla mukana juuri sen verran, kuin ehdit ja jaksat. Mäntykodin vapaaehtoisena pääset mukaan kuukausittain järjestettävään vertaistuelliseen vapaaehtoispalaveriin, jossa pääset jakamaan kokemuksia ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa. Vapaaehtoiset saavat mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin ja vapaaehtoisten virkistystoimintaan.

Jos sinulla on aikaa ja kiinnostusta tutustua Mäntykodin vapaaehtoistoimintaan, ota yhteyttä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori tapaa ja haastattelee sinut. Voit kertoa, millainen toiminta olisi sinulle mielekästä. Vapaaehtoiseksi ryhtyvien kanssa teemme sopimuksen ja kaikki vapaaehtoisemme ovat vakuutettuja. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori tukee ja opastaa, että pääset alkuun.

Oulun Seudun Mäntykoti ry

Kangastie 11, 90500 Oulu, Suomi

Oulun Seudun Mäntykoti ry

Myllytie 4, 90500 Oulu, Suomi

Osoitteet

 • Oulun Seudun Mäntykoti ry

  Kangastie 11, 90500 Oulu, Suomi

 • Oulun Seudun Mäntykoti ry

  Myllytie 4, 90500 Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Keskusta, Tuira

Yhteystiedot

Nina Hynninen
nina.hynninen@mantykoti.fi
0445504801
Toiminnanjohtaja

Oulun Seudun Mäntykoti ry

Facebook

Tehtävän suorittamisajankohta

 • Sovittavissa

Suorittamispaikan esteettömyys

 • Tilaan pääsee pyörätuolilla
 • Tilaan pääsee rollaattorilla
 • Tilassa on inva-wc

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

kaikenikäiset

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille, Perheille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Vapaaehtoistoimintaa tehdään ihan tavallisen ihmisen tiedoin, taidoin ja persoonalla. Voit olla mukana juuri sen verran, kuin ehdit ja jaksat.

Tehtävään perehdytys

 • Haastattelu

Mitä vapaaehtoinen saa

 • Todistus
 • Uudet taidot
 • Uudet tuttavat
 • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori tukee ja opastaa, että pääset alkuun. Mäntykodin vapaaehtoisena pääset mukaan kuukausittain järjestettävään vertaistuelliseen vapaaehtoispalaveriin, jossa pääset jakamaan kokemuksia ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa. Vapaaehtoiset saavat mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin ja vapaaehtoisten virkistystoimintaan.