MLL paikallisyhdistystoimija

Suoritus ajankohta: 29.9.2021 - 31.12.2022 / Haku päättyy: 31.12.2022 / aktivismi, tempaukset, esiintyminen, luova toiminta, musiikki, hallinto- ja toimistotehtävät, kampanjat, vaikuttaminen, lastenhoito, myynti ja markkinointi, opetus ja koulutus, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tiedotus, viestintä, tietotekniset tehtävät, tulkkaustehtävät, varainhankinta, verkkovaikuttaminen, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta), ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Tule mukaan MLL:n paikallisyhdistyksen toimintaan!

MLL:n paikallisyhdistyksissä on monia vapaaehtoistehtäviä, joihin kaivataan jatkuvasti uusia, innokkaita toimijoita. Vapaaehtoinen voi toimia yhdistyksen hallituksessa esimerkiksi puheenjohtajana, sihteerinä, rahastonhoitajana ja viestintävastaavana. Lisäksi paikallisyhdistykset järjestävät paljon monipuolista toimintaa alueensa lapsille, nuorille ja lapsiperheille, kuten tapahtumia, retkiä, liikuntavuoroja, yritysyhteistyötä sekä nuoriso-, ympäristö- ja monikulttuurisuustoimintaa, jonka suunnitteluun ja toteuttamiseen etsitään aina uusia vapaaehtoisia. Voit osallistua vaikka kertaluontoisesti -pienikin apu on merkityksellistä!

Paikallisyhdistyksen toimintaan voi lähteä mukaan koska vain

Paikallisyhdistysaktiivina voi toimia eri elämäntilanteissa: opiskelija kerryttää tulevaa ammattia ja työelämää varten käytännön osaamista, kotona lapsia hoitava vanhempi saa vastapainoa lapsiperhearjelle, työssäkäyvä pääsee kehittämään uusia puolia itsessään ja eläkeläinen voi hyödyntää elämänmittaista ammattitaitoaan paikallisten lapsiperheiden hyväksi. Vapaaehtoisena toimiessasi saat todistuksen toiminnastasi, monista tehtävistä on myös mahdollista hakea digitaalista osaamismerkkiä (Olet tärkeä – Osaamismerkit (olettarkea.fi))

Paikallisaktiivina vaikutat

Paikallisyhdistysaktiivi voi myös osallistua kansalaisvaikuttamiseen yhdistyksen toiminta-alueella tai laajemmin osallistumalla MLL:n liittokokoukseen yhdistyksen edustajana. Lisäksi MLL:n paikallisyhdistykset, piirit ja keskusjärjestö tekevät vaikuttamistyötä yhdessä lapsiystävällisen yhteiskunnan eteen.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi paikallisyhdistysaktiiviksi, asuit sitten missä päin Pohjois-Pohjanmaata tahansa.

 

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Oulu, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Kempele, Liminka, Hailuoto, Lumijoki, Siikajoki, Siikalatva, Pyhäntä, Kärsämäki, Haapavesi, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Kalajoki, Alavieska, Ylivieska, Nivala, Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Ii

Tehtävän suorittamisajankohta

 • Arki-iltaisin
 • Arkipäivisin
 • Sovittavissa
 • Viikonloppuisin

Asiasanat

mll, isä-lapsi-toiminta, lapsi, lapsille ja perheille, hallitustoimijat, yleisötapahtuma, kerhot, avoimia vapaaehtoistehtäviä

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Tehtävä soveltuu

Heikosti suomea osaaville, Lapsille, Miehille, Naisille, Nuorille, Perheille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Tehtäviä on hyvin monenlaisia. Yhdessä löydämme jokaiselle sopivan.

Tehtävään perehdytys

 • Haastattelu
 • Infotilaisuus
 • Koulutus/koulutukset

Mitä vapaaehtoinen saa

 • Todistus
 • Uudet taidot
 • Uudet tuttavat
 • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Tukenasi toiminnan aloittamisessa on  MLL Pohjois-Pohjanmaan piirin työntekijä. Yhdistyksen toiminnassa saat välitöntä tukea, neuvoa ja tsemppiä paikallisyhdistyksen aktiiveilta.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan