Kaveritoiminta

Suoritus ajankohta: 18.8.2020 - 31.12.2022 / Haku päättyy: 31.12.2022 / tukihenkilötoiminta, ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Kaveritoiminnassa vapaaehtoinen antaa aikaansa lapselle tai nuorelle. Aikuiskavereita haetaan 7–17-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka esimerkiksi kokevat yksinäisyyttä tai haasteita elämässään. Mukaan kaivataan kaikenikäisiä aikuisia, joilla on mahdollisuus sitoutua tapaamaan tuettavaa lasta tai nuorta arkisen yhdessäolon ja yhteisen tekemisen merkeissä. Kaveritoiminnassa lapsi saa elämäänsä luotettavan aikuisen, jolle kertoa arjestaan.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu, Oulainen, Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Kempele, Muhos, Tyrnävä, Liminka, Siikalatva, Ylivieska, Alavieska, Kalajoki, Sievi, Nivala, Haapajärvi, Haapavesi

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Asiasanat

tukihenkilö, lapset ja nuoret

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Vapaaehtoisen tulee olla täysi-ikäinen, luotettava aikuinen. Vapaaehtoiselta ei vaadita erityistaitoja – tai osaamista. Omana itsenänsä riittää.

Tehtävään perehdytys

  • Haastattelu
  • Kurssi
  • Infotilaisuus

Koulutuksen kesto (tunnit): 12

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Todistus
  • Uudet taidot
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen
  • Uusi koulutus

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoisille järjestetään tapaamisia sekä verkossa että kasvotusten. Tapaamiset sisältävät koulutusta, toiminnanohjausta sekä virkistäytymistä. Vapaaehtoisten toiveita tapaamisen sisältöihin kerätään ja pyritään näitä myös toteuttamaan. Vapaaehtoisia kiitetään vuosittain mm. joulutapaamisen yhteydessä.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan