Joogatuokion ohjaaja

Suoritus ajankohta: 1.6.2022 - 16.12.2022 / Haku päättyy: 11.11.2022 / ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus / Hyvän mielen talo ry

Mielenterveysyhdistys Hyvän mielen talon toiminnassa matalan kynnyksen joogatuokiota voi ohjata vapaaehtoisenamme niin kokenut joogaohjaaja kuin joogan harrastaja, joka pystyy ohjaamaan joogaa myös aloittelijoille. Joogatuokion tarkempi sisältö ja ajankohta vapaasti sovittavissa vapaaehtoisen kanssa. Tuokio voi olla kertaluontoinen tai useamman kerran järjestettävä. Tuokio on mahdollista järjestää Hyvän mielen talon tiloissa tai kesäaikaan sään salliessa ulkona.

Hyvän mielen talo ry

Kauppurienkatu 23, Oulu, Suomi

Osoitteet

  • Hyvän mielen talo ry

    Kauppurienkatu 23, Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Oulun keskusta

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Suorittamispaikan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Voit olla kokenut joogaohjaaja tai joogan harrastaja, kunhan pystyt ohjaamaan joogaa myös aloittelijoille. Toivomme myös avointa suhtautumista uusiin ihmisiin ja valmiuksia heidän kohtaamiseen.

Tehtävään perehdytys

  • Haastattelu

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Todistus
  • Uudet taidot
  • Uudet tuttavat

Vapaaehtoisen tuki

Käymme jokaisen vapaaehtoistoiminnassa aloittavan kanssa henkilökohtaisen keskustelun, jossa perehdytämme sinut toimintaamme ja suunnittelemme sinun vapaaehtoistoimintaasi. Teemme kirjallisen vapaaehtoistoiminnan sopimuksen, joka on voimassa aina kalenterivuoden loppuun saakka. Vapaaehtoistoiminnassasi sinulla on mahdollista saada sekä yksilöllistä että ryhmämuotoista tukea ja ohjausta. Järjestämme vapaaehtoisille säännöllisiä kuukausitapaamisia, vapaaehtoisten vertaiskohtaamisia ja työnohjausta. Vapaaehtoisilla on mahdollisuus osallistua Hyvän mielen talon vapaaehtoistoiminnan koulutuksiin. Tärkeä osa meidän vapaaehtoistoimintaa on myös virkistys. Hyvän mielen talo järjestää kevät- ja syyskaudella vapaaehtoisilleen erilaisia virkistystilaisuuksia.