Hyviksen some-vapaaehtoinen

Suoritus ajankohta: 3.1.2022 - 31.12.2022 / Haku päättyy: 1.12.2022 / kampanjat, vaikuttaminen, tiedotus, viestintä, verkkovaikuttaminen / Hyvän mielen talo ry

Some-vapaaehtoisena ilahdutat mielenterveysyhdistys Hyvän mielen talon Instagram-seuraajia päivittämällä sovittuna ajankohtana yhden viikon ajan Instagram-tilillemme kuvia ja/tai videoita jostakin sinulle läheisestä hyvinvointiin, mielenterveyteen tai omaan arkeesi liittyvistä teemoista. Tässä tehtävässä käytät omaa puhelintasi ja edellytyksenä on, että hallitset jo valmiiksi Instagramin peruskäyttötaidot. Käymme ennen tehtävässä aloittamista läpi toimintaohjeet ja -periaatteet, minkä jälkeen saat käyttöösi Instagram-tunnuksemme. Tehtävää hoidat kotoasi tai muualta omasta toimintaympäristöstäsi.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Yhteystiedot

Jenni Tulppo
jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi
044 901 7212
Hyvän mielen talo

Hyvän mielen talo

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille

Muut toiveet ja edellytykset vapaaehtoiselle tehtävässä toimimiseen

Tehtävä sopii mainiosti sinulle, joka muutoinkin käytät somea omassa arjessasi, mutta nyt haluaisit sovitusti päästä ”kaappaamaan” yhteisön Instagram-tilin ja tuottaa sinne sisältöä yhden viikon ajan.

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Instagramin peruskäyttötaidot, some-kokemusta ja mahdollisuus käyttää tehtävässä omaa puhelinta.

Tehtävään perehdytys

  • Haastattelu

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Todistus
  • Uudet taidot
  • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Käymme jokaisen vapaaehtoistoiminnassa aloittavan kanssa henkilökohtaisen keskustelun, jossa perehdytämme sinut toimintaamme ja suunnittelemme sinun vapaaehtoistoimintaasi. Teemme kirjallisen vapaaehtoistoiminnan sopimuksen, joka on voimassa aina kalenterivuoden loppuun saakka. Vapaaehtoistoiminnassasi sinulla on mahdollista saada sekä yksilöllistä että ryhmämuotoista tukea ja ohjausta. Järjestämme vapaaehtoisille säännöllisiä kuukausitapaamisia, vapaaehtoisten vertaiskohtaamisia ja työnohjausta. Vapaaehtoisilla on mahdollisuus osallistua Hyvän mielen talon vapaaehtoistoiminnan koulutuksiin. Tärkeä osa meidän vapaaehtoistoimintaa on myös virkistys. Hyvän mielen talo järjestää kevät- ja syyskaudella vapaaehtoisilleen erilaisia virkistystilaisuuksia.