Etsitään vapaaehtoisia Kirkonkylän Perhekahvilaan

Suoritus ajankohta: 26.11.2021 - 30.12.2022 / Haku päättyy: 30.12.2022 / vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tyrnävän yhdistys
Kirkonkylän perhekahvila kokoontuu perjantaisin klo 9.15-11 Tyrnävän seurojentalolla eli sekralla. Sekran perhekahvilassa on tilava sali, jossa lapset saavat touhuta ja temmeltää. Lapsille on tarjolla erilaisia leluja, palapelejä, pelejä ja kirjoja sekä ennen kaikkea samanikäistä seuraa. Lasten leikkien ja touhujen lomassa vanhemmat voivat tutustua toisiinsa, vaihtaa kuulumisia sekä keskustella päivänpolttavista asioista. Lattia on liukas, joten mukaan kannattaa ottaa sisätossut/-kengät. Talviaikaan salissa on myös hieman vilpoista, joten ainakin itselle on hyvä laittaa lämpimästi päälle. Lapsillahan ei useinkaan tule kylmä, koska he touhuavat niin innolla. Perhekahvilassa hoidetaan loppusiivous yhdessä tuumin. Näin jokaiselle jää hyvä mieli vapaaehtoistyöstä, eikä kenellekään taakka käy liian suureksi.

Tarvitsemme perhekahvilaan pikaisesti mukaan uusia vapaaehtoisia aikuisia, jotta voimme pitää perhekahvilaa avoinna perjantaisin. Vapaaehtoisen tehtävään kuuluu ovien avaaminen ja sulkeminen omalla ns. avainvuorollaan. Vapaaehtoinen perehdytetään tehtävään tarkemmin ja tarkoitus ei ole, että vapaaehtoinen vastaisi kaikesta yksin. Siivoukset ja kahvin keitot yms. hoidetaan aina yhdessä. Ota pikaisesti yhteyttä ja tule mukaan!

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Tyrnävä

Kaupunginosa / Kylä
Tyrnävän kirkonkylä

Suorittamispaikan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Pysäköintimahdollisuus

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille

Tehtävään perehdytys

  • Muu

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoinen saa tukea ja perehdytystä perhekahvilavastaavalta.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 30.12.2022


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan