Anna ja saa iloa – Lähde vapaaehtoiseksi leiriohjaajaksi!

Suoritus ajankohta: 1.8.2019 - 14.12.2019 / Haku päättyy: 25.10.2019 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus

Haluaisitko antaa aikaasi ja tarjota kivaa tekemistä sekä elämyksiä lapsille ja lapsiperheille?

Etsimme ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia ohjaajiksi Parasta Lapsille ry:n syksyn Näe hyvä mussa -viikonloppuleireille ja lomaleireille 2019.

Parasta Lapsille ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista. Vapaaehtoiseksi haluavan ammatilla tai koulutuksella ei ole vapaaehtoistyössämme merkitystä. Kaikilla ihmisillä on elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme. Sovit Näe hyvä mussa -vapaaehtoiseksi, jos olet aidosti kiinnostunut lasten ja perheiden hyvinvoinnista sekä heidän kanssaan työskentelystä. Haluat myös haastaa omaa ammatillisuuttasi ja pyrit toiminnassasi tavoitteellisuuteen. Toiminta perustuu positiiviseen pedagogiikkaan ja iloon, jossa rajat luovat turvallisuutta.

Jokaisella leirillämme on vapaaehtoisten lisäksi kaksi palkattua työntekijää, eli vapaaehtoiset saavat tukea koko tehtävänsä ajan. Tarjoamme vapaaehtoisillemme mahdollisuuksia koulutuksiin, täyshoidon leireillä sekä maksamme leireistä ja koulutuksista aiheutuneet matkakustannukset. Opiskelijat voivat myös suorittaa toiminnassamme työssäoppimisjakson tai projektiopintoja. Koska työ on vapaaehtoistyötä, emme siitä pysty valitettavasti palkkaa maksamaan.

Lue lisää osoitteesta: www.näehyvämussa.fi

Lue lisää osoitteesta: www.parastalapsille.fi

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: peppi.turunen@parastalapsille.fi tai 050 407 8784

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa, Pirkanmaa

Kunta
Oulu, Tampere, Helsinki, Espoo, Vantaa, Riihimäki, Hämeenlinna

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arkipäivisin
  • Viikonloppuisin

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille

Tehtävään perehdytys

  • Haastattelu
  • Koulutus/koulutukset

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Todistus
  • Uudet taidot
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen
  • Uusi koulutus