Parasta Lapsille ry – Tule mukaan vapaaehtoiseksi leiriohjaajaksi lasten tai perheiden kesäleiri- tai viikonlopputoimintaan!

Projekti tai muu opintoihin liittyvä tehtävä, Työkokeilu/harjoittelu

Etsimme ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia ohjaajiksi Parasta Lapsille ry:n lasten ja perheiden kesäleiri- ja viikonlopputoimintaan kesälle sekä syksylle 2019.

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tekevä järjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Toimintamme on monikulttuurista.

Lasten ja perheiden kesäleiri- ja viikonlopputoiminnassa touhutaan mukavia asioita yhdessä ja saadaan uusia kavereita. Lue lisää toiminnasta:
https://www.parastalapsille.fi/leirit-lapsille-ja-perheille

Työ on vapaaehtoistyötä, eli emme työstä pysty valitettavasti palkkaa maksamaan. Tarjoamme kuitenkin vapaaehtoisille mahdollisuuksia koulutuksiin, täyshoidon leireillä sekä maksamme leireistä aiheutuneet matkakustannukset.

Vapaaehtoiselta edellytetään sitoutumista toimintaan (3-4 leiriviikonloppua tai yksi viikon leiri). Vapaaehtoiseksi haluavan ammatilla tai koulutuksella ei ole vapaaehtoistyössämme merkitystä. Kaikilla ihmisillä on elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme. Tärkeää on olla aidosti kiinnostunut lasten hyvinvoinnista sekä heidän kanssaan työskentelystä. Toivotamme uudet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi toimintaamme! Opiskelijat voivat myös suorittaa toiminnassamme työssäoppimisjakson/projektiopintoja.

Kaikki vapaaehtoiseksi hakevat henkilöt haastatellaan puhelimitse ja jokaisen tulee osallistua Parasta Lapsille ry:n vapaaehtoisten peruskoulutukseen 27.4.-19 tai 24.8.-19. Koulutus järjestetään Helsingissä.

Lue lisää osoitteesta: http://www.parastalapsille.fi/vapaaehtoiseksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: peppi.turunen@parastalapsille.fi tai 050 407 8784.

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Humanistinen ja kasvatusala, Palvelualat, Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat, Taide- ja kulttuuriala, Yhteiskuntatieteet

Aloitus: 03.06.2019

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: alle 3 kk

Haku päättyy: 31.08.2019 00:00

Työaika

  • osa-aikatyö
  • ilta- ja viikonlopputyö

Sijainti