Opinnäytetyönä valtakunnallisen Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuuden käyttäjäkysely

Opinnäytetyö / Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Tarjoamme sinulle yhdistystoiminnasta ja viestinnästä/markkinoinnista kiinnostuneelle opiskelijalle palkallisen opinnäytetyöpaikan, jossa perehdyt valtakunnalliseen Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuuteen ja selvität käyttäjäkyselyllä palvelun käyttökokemuksia, tehdyn verkkopalvelu-uudistuksen vaikutuksia sekä sitä, mihin kehittämistä kannattaa tulevaisuudessa suunnata. Hyvä tausta kyselyn tekemiseen on esimerkiksi viestinnän tai liiketalouden/kauppatieteiden amk- tai yliopisto-opinnot.

Valtakunnallinen Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus (www.toimeksi.fi) sisältää tietoa yhdistyksistä, järjestöistä ja muista ei-kaupallisista toimijoista. Palvelun käyttäjät ovat kansalaisia, yhdistyksiä, viranomaisia ja oppilaitosten edustajia. Toimeksi.fi -palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös samalla teknisellä alustalla toimivat alueelliset palvelut Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa, Keski-Suomessa, Kaakkois-Suomessa, Pohjois-Karjalassa, Lohjalla ja Espoossa. Palvelukokonaisuus on uudistettu vuonna 2017.

Mikäli haluat opinnäytetyösi nopeasti käyntiin ja valmiiksi, nyt siihen on hyvä mahdollisuus! Toimeksi.fi -käyttäjäkyselyn suunnittelu käynnistyy viimeistään toukokuussa 2018. Saat ohjaajiksi ja tueksesi Toimeksi 2.0 -hankkeen asiantuntijat sekä sparraajiksi hankkeen lisäksi Toimeksi.fi -verkoston asiantuntijoita. Käyttäjäkysely toteutetaan kesän 2018 aikana ja kyselyn tulokset tarvitaan käyttöön syyskuussa 2018. Opinnäytetyön tekemisestä maksamme 300 euron kuukausipalkan ajalla toukokuu-syyskuu 2018.
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi osoitteella info@toimeksi.fi viimeistään ti 10.4.2018. Lisätietoja Toimeksi.fi -palvelusta löydät osoitteesta: https://www.toimeksi.fi/tietoa-palvelusta/. Lisätietoja voit kysyä myös projektipäällikkö Kukka-Maaria Bergilta.

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Humanistinen ja kasvatusala, Liiketalouden ja hallinnon alat, Taide- ja kulttuuriala

Aloitus: 02.05.2018

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: 3-12 kk

Haku päättyy: 10.04.2018 23:59

Työaika

  • osa-aikatyö

Sijainti

Valtakunnallinen, työntekopaikkakunnalla ei ole merkitystä.

Ilmoittaja

Kukka-Maaria Berg
0447006237
kukka-maaria.berg(a)ppsotu.fi
Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn