ETSIMME TOIMINNANJOHTAJAA

Työpaikka / Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry on perustettu vuonna 1965. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää kehitysvammaisen ihmisen ja hänen perheensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Keskeisiä tavoitteita ovat kehitysvammaisen ihmisen elämänhallinta ja mahdollisimman itsenäinen elämä sekä perheiden tukeminen selviytymään kehitysvammaisen ihmisen hoidosta, kasvatuksesta ja kuntoutuksesta.

Yhdistyksen toimintaa kehitetään vastaamaan jäsenten ja heidän perheidensä tarpeita ja odotuksia. Yhdistyksessä on noin 430 jäsentä.

ETSIMME TOIMINNANJOHTAJAA

Toiminnanjohtajana vastaat Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisen toiminnan johtamisesta ja varmistat yhdistyksen perustehtävän toteutumisen sekä toimit esimiehenä yhdistyksen työntekijöille. Toimit yhdistyksen edustajana verkostoissa, luot uusia kontakteja sekä vastaat yhdistyksen vaikuttamistyön ja viestinnän onnistumisesta.
Teet yhteistyötä tukiyhdistyksen hallituksen, toimikuntien ja sidosryhmien kanssa. Toiminnanjohtajana vastaat taloushallinnosta ja resurssien riittävyydestä sekä seurannan, arvioinnin ja raportoinnin toteutumisesta.

Tehtäviisi sisältyy toimintaympäristön seuraamista ja toiminnan kehittämistä yhdessä yhdistyksen hallituksen, toimikuntien ja työntekijöiden kanssa. Työ edellyttää joustavuutta työajoissa ja matkustusvalmiutta.
Edellytämme

  • vähintään AMK- tasoista tutkintoa
  • kokemusta esimiestyöstä, taloushallinnosta ja järjestötoiminnasta
  • hyvää vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymisvalmiutta sekä paineensietokykyä
  • kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), verkostoitumiskykyä, innostavaa, joustavaa ja kehittävää työotetta

Arvostamme

  • osaamista avustusten ja hankerahoitusten hakemisesta ja raportoinnista
  • kokemusta vapaaehtoistyöstä
  • kehitysvamma- alan osaamista ja kokemusta

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti helmikuussa 2020.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja CV pyydetään lähettämään yhtenä PDF-tiedostona viimeistään 8.12.2019 sähköpostitse osoitteeseen leena.jumisko (at) oketuki.fi

Tiedusteluihin vastaavat Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n  puheenjohtaja Leena Jumisko s-postitse: leena.jumisko(at) oketuki.fi

tai puhelimitse +358400212006 torstaina 28.11 klo 18-20 ja tiistaina 3.12 klo 18-20.

Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme https://www.oketuki.fi/

 

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: yli 12 kk

Haku päättyy: 08.12.2019 00:00

Työaika

  • kokopäivätyö

Sijainti

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu