Virtuaalinen PerhePesä

01.01.2021 - 31.12.2021 / Verkossa tapahtuva toiminta, Vertaisryhmä, Yksilöllinen tuki / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Toimintaa järjestetään

Virtuaalisen PerhePesän eli perheiden kohtaamispaikan löydät Discordista, osoitteesta http://bit.ly/perhepesa-discord

Virtuaalisella PerhePesällä on tarkoitus tuoda yhteisön tukea ja mielekkyyttä Pohjois-Pohjanmaalla asuvien lapsiperheiden elämään, asuinpaikasta ja kunkin perheen omasta päivärytmistä riippumatta.

Discord on ilmainen ja reaaliaikainen keskustelupalvelu, jossa kommunikointi tapahtuu eri aiheisilla puhe- ja tekstikanavilla. Halutessaan toisille käyttäjille tai ohjaajille voi lähettää myös yksityisviestejä.

Discordin käyttämiseksi tarvitaan käyttäjätili. Voit rekisteröityä käyttäjäksi osoitteessa https://discord.com/ 

Tilin avaamiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Rekisteröitymisen yhteydessä valitset itsellesi käyttäjänimen ja salasanan. Käyttäjänimeä voi muuttaa myöhemmin. On tavallista, että alustalla ei käytetä oikeaa nimeä, mutta se ei ole kiellettyä. Rekisteröitymisen jälkeen palveluun kirjaudutaan sähköpostilla ja salasanalla. Discordia voi käyttää selaimessa sekä työpöytä- tai mobiilisovelluksena. Työpöytäsovelluksen latauslinkki löytyy palvelun etusivulta. Mobiilisovellus ladataan puhelimen sovelluskaupasta.

Toivomme perheiden löytävän kanavilta vertaistukea ja vinkkejä lapsiperheen arkeen, ideoita lasten kanssa touhuamiseen ja ehkä jopa uusia ystäviä omalta lähialueeltaan. Rohkeasti mukaan!

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Oulu, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Kempele, Liminka, Hailuoto, Lumijoki, Siikajoki, Siikalatva, Pyhäntä, Kärsämäki, Haapavesi, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Kalajoki, Alavieska, Ylivieska, Nivala, Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Ii

Teemat

kaveritoiminta, lapsuus ja perhe-elämä, verkkovertaistuki, vertaistuki

Asiasanat

etätoiminta, virtuaalinen

Kohderyhmä

miehet, naiset, perheet

Tapahtuma on verkossa

Tapahtumat osoite

Linkkejä

Etätoiminta, MLL Pohjois-Pohjanmaan piiri

Hinta

Tapahtuma on maksuton