Reumatroppi virtuaalinen vertaisryhmä

16.09.2020 - 11.11.2020 / Vertaisryhmä, Virkistys / Oulun Reumayhdistys ry

Toimintaa järjestetään

Ke
13:00-14:30

Reumatropissa etsitään ja kokeillaan oman hyvinvoinnin aineksia eli ”troppeja”yhdessä muiden kanssaja itsenäisesti. Teemoja ovat mm. liikunta, kulttuuri, luonto ja arjen hyvät valinnat, kuten uni ja ravitsemus. Ryhmäläiset tapaavat viikoittain helppokäyttöisessä verkkoympäristössä ja tekevät toiminnallisiatehtäviä kotona. Ryhmää ohjaavat Reumaliiton kouluttamat vertaisohjaajat.

Kelle? Pitkään sairastaneille ikääntyville reuma- ja tulesairaille, jotka kaipaavat uudenlaista vertaistuellista toimintaa. Koska ryhmä toimii verkossa, tarvitset osallistuaksesi tietokoneen, jossa on kamerayhteys, ja älylaitteen/-puhelimen. Perustason tietotekniset taidot (Internet, sähköposti) riittävät.

Missä? Teams verkkoympäristössä

Milloin? Ryhmä alkaa 16.9.2020 klo 13.00 live-kokoontumisella. Tämän jälkeen ryhmä kokoontuu 23.9 klo 13.00 Teams yhteydellä.

Mitä? Ryhmä käsittelee vertaisohjaajan johdolla vaihtuvia viikkoteemoja ja kotona tehtyjen tehtävien tuloksia sekä niistä nousseita ajatuksia ja tunnelmia.

Mihin ilmoittaudun? Ryhmää vetää Susanna Niemelä ja Ritva Laine, ilmoittautumiset puh. 0453585998, sähköposti oulunreumayhdistys@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova.

Ryhmä on sinulle maksuton. Toivomme, että sitoudut osallistumaan ryhmään 10 viikon ajan.

Tule rohkeasti mukaankokeilemaan uudenlaista vertaistoimintaa

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Teemat

eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vapaaehtoisuus

Kohderyhmä

eläkeläiset, jäsenet, liikuntarajoitteiset, miehet, naiset, pitkäaikaissairaat

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Ilmoittautumistiedot

oulunreumayhdistys@gmail.com