PerhePesä – Yhdessä toimien perheiden parhaaksi

15.11.2011 - 31.12.2021 / Vertaisryhmä, Yksilöllinen tuki / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Toimintaa järjestetään

PerhePesä tukee lapsiperheiden hyvinvointia arjessa.

MLL PerhePesä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin ylläpitämää matalan kynnyksen toimintaa, jossa yhdistyy avoin kohtaamispaikka perheille, omaehtoisen toiminnan mahdollisuudet ja ammatillinen verkostoyhteistyö. Toiminnan tavoitteena on vanhemmuuden ja perheen arjen hyvinvoinnin tukeminen. Toiminta perustuu MLL:n arvoihin ja periaatteisiin.

 

PerhePesät ovat kaikille lapsiperheille avoimia, yhteisiä kohtaamispaikkoja.

PerhePesään voi tulla leikkimään, tapaamaan muita lapsia ja vanhempia sekä juttelemaan kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä. Tarvittaessa PerhePesän ohjaaja osaa auttaa löytämään oikean palvelun perheelle.

PerhePesään voi tulla leikkimään koko aukioloajaksi tai pistäytyä vain hetkeksi itselle sopivana aikana. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Toimintamme on pääsääntöisesti kaikille osallistujille avointa ja maksutonta. Joskus harvoin saatamme periä pienen osallistumismaksun esim. osallistumisesta maksullisille retkille.

 

Neljä MLL PerhePesää

Ensimmäinen PerhePesä avattiin Oulun Meri-Toppilaan marraskuussa 2011 osana Oulun kaupungin ja alueen järjestötoimijoiden yhteistä Voimaperhe-hanketta. Nykyään Oulussa on kaksi PerhePesää, Meri-Toppilassa ja Etu-Lyötyssä, jotka yhdessä muodostavat PerhePesä Oulun. PerhePesiä on Oulun lisäksi myös Kuusamossa ja Ylivieskassa. PerhePesät toimivat tiiviisti yhteistyössä, vaikka jokainen onkin oman alueensa ja kävijäkuntansa näköinen oma pesä.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu, Ylivieska, Kuusamo

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, lapsuus ja perhe-elämä, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

vertaistuki, avoin toiminta, vertaistuki lapsiperheet, tukea lapsiperheille, lapsiperheille, vauvaperhe, vauvakahvila

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret, miehet, naiset, perheet, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Lisätiedot

PerhePesä tiimikoordinaattori, Sarliina Laitila, p. 050 476 4414

PerhePesä Oulu, Lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja Kirsi Sova, puh. 045 196 5380

PerhePesä Kuusamo, Lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja Maarit Aho, puh. 040 845 8078

PerhePesä Nivala, Lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja Reetta Anttila, puh. 044 739 6718

PerhePesä Ylivieska, Lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja Reetta Anttila, puh. 044 739 6718

Linkkejä

Kotisivu

PerhePesä Kuusamon Facebook

PerhePesä Nivalan Facebook

PerhePesä Oulun Facebook

PerhePesä Ylivieskan Facebook

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot