Oulun Seudun Muistiyhdistys tukee muistisairauteen sairastuneita ja läheisiä poikkeustilanteen aikana

06.04.2020 - 31.05.2020 / Muu ryhmämuotoinen tuki, Virkistys, Yksilöllinen tuki / Oulun Seudun Muistiyhdistys ry

Toimintaa järjestetään

Muistiyhdistyksen kokoava toiminta on tauolla koronaviruksen aiheuttaman epidemian takia. Olemme kuitenkin tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Tarjoamme keskusteluapua, tuemme ja  autamme löytämään oikeanlaista apua tarvittaessa. Ota rohkeasti yhteyttä! Olemme teitä varten. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme www.osmy.fi.

  • Joka viikko ilmestyy Muistiyhdistyksen viikkotervehdys, joka on luettavissa kotisivuillamme. Tervehdyksestä löytyy mm. ajankohtaista tietoa, sekä  linkkejä ja vinkkejä kotiin tehtäväksi aktiviteetiksi. Viikkotervehdykseen on myös listattu toimintaamme, jota järjestämme verkossa.
  • Kotisivuillamme on myös chat-palvelu, jonka kautta voit olla meihin yhteydessä arkipäivisin klo 13-16. Chat löytyy verkkosivujemme oikeasta alakulmasta olevasta puhekuplasta. Tule rohkeasti kysymään ja keskustelemaan chattiin!
  •  Meidän Osmy TV:n Youtubekanavalla voit osallistua Laula kanssain – musiikkituokioihin, Luontohetkiin sekä Runo -ja Aivotreenituokioihin.  Näitä voit katsella tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lisää tuokioita tulee kevään ajan.
  • Myös verkkovertaisryhmiä kokoontuu muistisairauteen sairastuneille ja läheisille. Näistä lisätietoja p. 044 033 2992

 

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, verkkovertaistuki

Avainsanat

korona-apu, verkossa, korona

Kohderyhmä

läheiset ja omaiset, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )