NuortenPoppi Haukiputaalla, vapaa-ajanviettopaikka nuorille

08.11.2021 - 22.12.2025 / Harrasteryhmä, Kokous/tapaaminen, Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä, Virkistys / MLL Haukiputaan paikallisyhdistys ry

Toimintaa järjestetään

Ma
17-21
To
17-21

Kuvassa voi olla sisätila

NuortenPoppi tekee vapaaehtoistyötä alueen nuorten hyväksi ja porukkaan kuuluu paikallisten nuorten äitejä, isiä ja muita vapaaehtoisia. NuortenPoppi toimii Haukiputaan asukastuvalla Haukiputaan keskustassa, osoitteessa Jokelantie 1. Toiminnan tavoitteena on että kaikille alueen nuorille on tarjolla matalan kynnyksen paikka jossa voi viettää vapaa-aikaa sisätiloissa ja osallistua toimintaan. NuortenPopissa käy noin 30-60 nuorta illassa, ikä vaihtelee 10-18 vuotiaisiin.

NuortenPoppi kokoontuu muutamana iltana viikossa tarjoten nuorille ns. ”olohuoneen jatketta”, eli yhdessä oloa ja pientä tarjottavaa (jota saadaan lahjoituksena). Toiminta antaa siis nuorille paikan vapaaseen oleiluun, kavereiden kanssa kokoontumiseen ja pelaamiseen (lautapelit, ps2) sekä musiikin kuunteluun. Paikalla on aina luotettavia aikuisia joiden kanssa jutella.

Tällä porukalla on myös toteutettu makkaranpaistoiltoja läheisen mäenlaskupaikan yhteydessä. Avustuksilla NuortenPoppi on tehnyt reissuja mm Megazoneen ja elokuvateatteri Stariin.

Haukiputaalla nuorille on todella vähän kokoontumispaikkoja joten toiminta on saanut hyvää palautetta alueen vanhemmilta ja nuorilta itseltään. Vapaaehtoisia toimijoita otetaan ilolla vastaan!

Osoitteet

  • Haukiputaan asukastupa

    Jokelantie 1

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Haukipudas

Haukiputaan asukastupa

Jokelantie 1

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, kaveritoiminta, kerhot, kotoutuminen, lapsuus ja perhe-elämä, muu, nuoruus, osallisuus, sosiaali ja terveys, vapaaehtoisuus, vertaistuki, virkistys, yhteistyö ja verkostot, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Lisätiedot

NuortenPopin toiminnasta antaa lisätietoja

Katja Havana

044 9987740

Linkkejä

NuortenPoppi facebookissa

NuortenPoppi IG

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla

Ilmoittautumistiedot

Toimintaan ei tarvitse ilmottautua, lisätietoja voi kysyä puhelimitse tai watsappilla

Katja Havana 044 9987740