Kellon perhekahvila

11.11.2021 - 27.11.2099 / Kokous/tapaaminen, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä, Virkistys / MLL Haukiputaan paikallisyhdistys ry

Toimintaa järjestetään

To
9:00 - 11:00

Perhekahvila Kellon asukastuvalla torstaisin klo 9-11 (os. Kellontie 272).

Kellon perhekahvila Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/128634853871402

Mahdollisuus jäädä lounaalle Kellon asukastuvalle klo 11-13, hinta 6,50 € (lapset 1€/ikävuosi). Katso ajankohtainen lounaslista Kellon Asukastupa -sivuilta.

Perhekahvila on MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisten ylläpitämää toimintaa. Perhekahviloiden ovet ovat avoinna ihan kaikille lapsille ja aikuisille. Perhekahvilassa kohdataan ja ollaan läsnä, jaetaan ilot ja surut, saadaan juttu- ja leikkiseuraa.

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia sekä vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Lapset saavat perhekahvilassa seuraa ja mukavaa tekemistä. Ohjaajat ovat aina vapaaehtoisia.

Osallistuminen perhekahvilaan on maksutonta! Perhekahvilassa tarjoillaan aina kahvia, teetä, mehua ja pullaa/keksiä/leipää tms. Vapaaehtoinen kahvimaksu 1 euro/perhe.

Osoitteet

  • Kellon nuorisoseurantalo

    Kellontie 272, Haukipudas, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Haukipudas, Kello

Kellon nuorisoseurantalo

Kellontie 272, Haukipudas, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, kokemusasiantuntijuus, lapsuus ja perhe-elämä, sosiaali ja terveys, tapahtuma, vertaistoiminta, vertaistuki, ystävä- ja viriketoiminta

Asiasanat

perhekahvilat, Kellon perhekerho, perhekerho, perhekahvila, vapaaehtoistyö vertaistoiminta, lapsiperheet

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret, miehet, naiset, perheet, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), aikuiset (30-62 v.)