Varjakan Kyläyhdistys Ry.

Varjakan Kyläyhdistys on Pohjois-Pohjanmaalla Lumijoen kunnassa Varjakan kylässä toimiva aktiivinen kylätoimikunta tai kyläyhdistys, niin kuin meillä sitä kutsutaan. Kyläyhdistys on perustettu vuonna 1992. Pääasiassa toimintamme koostuu tilojemme sekä kalusteidemme ylläpidosta ja vuokraamisesta, sekä erilaisten yleisötapahtumien järjestämisestä.

Varjakan kylän elinvoima on meri. Se tuo ihmiset kesäisin veneilemään, kalastamaan sekä viettämään kesäpäivää idylliseen ja rauhallisen rantamaisemaan, ja nauttimaan ainutlaatuisen kesäkahvilamme tarjonnasta. Talvisin meri vetää rantaamme pilkkijöitä jopa satojenkin kilometrien päästä, hiihtäjille löytyy muutama latureitti ja perheen yhteisen makkaranpaistohetken voi viettää rannan grillikodassa.

Yhdistyksemme tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää Varjakan aluetta niin että siitä voimme nauttia me kyläläiset, mutta myös kaikki muut. Pidämme huolta ympäristöstä, arvostamme idyllistä ja perinteikästä maisemaamme ja järjestämme tapahtumia joihin juuri Sinä olet lämpimästä tervetullut!


Toimiala

Muu, Muut yhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, yleisötilaisuudet

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Varjakantie 828, Lumijoki, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Lumijoki
Sähköposti:
katri.greus@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Lumijoki

Kaupunginosa / Kylä
Varjakka

Varjakantie 828, Lumijoki, Suomi

Henkilöt

Greus, Heli

Sihteeri, jäsenvastaava

p. 040 759 293 5
s. heligreus@gmail.com

Greus, Katri

Tiedottaja

s. katri.greus@gmail.com

Kauppi, Eeva

Vuokraus

p. 040 840 393 7
s. eeva.kauppi.74@gmail.com