Teatteri KaksKakkonen ry

Kiinnostaisiko sinua olla mukana harrastajateatteritoiminnassa? Osaatko sopeutua ja sitoutua pitkäjänteisyyttä vaativaan ryhmätoimintaan? Mitäpä jos kokeilisit?
Teatteri on hyvin monipuolinen ja kehittävä harrastus joka sopii kaikenikäisille. Alkuun ei aiempaa esiintymiskokemusta tarvita. Riittää kun on kiinnostus ja halua kokeilla mitä teatteriharrastus tuo tullessaan.
Teatteriesitys ei ole pelkästään näyttelemistä jossakin roolissa vaan se on osa kokonaisuutta johon tarvitaan lavastus, ääni- ja valotekniikka, puvustus, ohjaaminen, käsikirjoittaminen, dramaturgia ja paljon muita osatekijöitä.
Monitaitoisia ja osaavia ihmisiä siis tarvitaan.
Teatteri on oman ilmaisu- ja esiintymistaidon kehittämistä. Teatterin luoma sosiaalinen vuorovaikutus tutustuttaa uusiin asioihin, tilanteisiin ja ennen kaikkea mielenkiintoisiin ihmisiin.
Teatterissa koetaan suuria tunteita, hienoja onnistumisenhetkiä yhtälailla omasta tekemisestä kuin ryhmänä. Niitä suuria ja pieniä mutta silti ikimuistoisia hetkiä jotka jaetaan esitystä seuranneiden katsojien kesken.
Tule rohkeasti mukaan!


Toimiala

Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Utajärvi

    Utajärvi, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Utajärvi
Sähköposti:
teatteri22@gmail.com
Puhelin: 044 980 0052

Lisätietoa verkossa

Teatteri KaksKakkonen

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Muhos, Utajärvi, Vaala

Utajärvi

Utajärvi, Suomi