Tässä Hetkessä ry

Yhdistyksen tarkoituksena on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jonka kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu mm. fyysinen, emotionaalinen, henkinen, sosiaalinen, älyllinen ja taloudellinen hyvinvointi. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavat mm. terveys, ravinto, liikunta, henkinen jaksaminen, luontoyhteys, luovuus, ilo, innostus sekä yhteisöllinen tekeminen.

Yhdistyksen kantava ajatus on sydämellä tekeminen ja toimiminen rakkaudesta käsin. Yhdistyksen tarkoitus on myös pienyrittäjien ja heidän jaksamisen tukeminen. Yhdistys on polittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsentapaamisia, messuja ja tapahtumia, retkiä, koulutuksia, kulttuuri- ja luontotapahtumia sekä muuta virikkeellistä toimintaa. Lisäksi yhdistys voi hakea hankerahoitusta ja avustuksia.

 

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, vapaaehtoisuus, harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide

Asiasanat

hyvinvointi, luovuus, meditaatio, läsnäolo, harrastaminen, matalan kynnyksen toiminta, stressinhallinta, yksinyrittäjä, yritystoiminta, yritysyhteistyö, luonto, yhteisöllisyys, voimaantuminen

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Yhteystiedot

Sähköposti:
tassahetkessa.ry@gmail.com
Puhelin: 0405472739

Lisätietoa verkossa

Tässä Hetkessä ry

FaceBook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu

Kunta
Oulu