Taito Keski-Pohjanmaa ry

Taito Keski-Pohjanmaa ry on vuonna 1969 perustettu valtakunnalliseen Taitojärjestöön kuuluva yhdistys, jonka tehtävänä on keskipohjalaisen käsityön edistäminen kulttuurina ja elinkeinona. Yhdistyksen toiminnan pohjana on suomalainen käsityö- ja kulttuuriperinne ja työssä korostuu aikaa kestävä muotoiluosaaminen.

Toiminnan tavoitteena on käsityön arvostuksen nostaminen, käsityötaidon ylläpitäminen ja lisääminen, uuden korkeatasoisen ja omaleimaisen käsityön kehittäminen sekä käsityöyrittäjyyden vahvistaminen

Tätä työtä tekee yhdessä kanssanne 10-14 työntekijäämme vuosittain. Koulutusten ja neuvonnan asiakasmäärä on vuosittain 10 000-13 000 ja käsityökoululaisten määrä 250-300. Lisäksi messut ja näyttelymme kohtaavat noin 70 000 henkilöä.

Taito Keski-Pohjanmaa ry:n keskeisiä palveluja ovat käsityökurssit ja työpajat, taiteen perusopetuksen käsityökoulu, käsityömateriaalien ja -tuotteiden välitys, Taito-yrityspalvelut, tapahtumat, kiertävä käsityöneuvonta Muotoilubussilla, näyttelyt ja kulttuurimatkailupalvelut.


Toimiala

Muu, Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola

Yhteystiedot

Kotikunta: Kokkola
Sähköposti:
kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi
Puhelin: 06 8328550

Lisätietoa verkossa

Taito Keski-Pohjanmaa

Taito Kreski-Pohjanmaa ja Kankuritalo

Toiminta-alue

Alue
Keski-Pohjanmaa

Kunta
Kokkola, Kalajoki, Sievi

Postiosoite

Mannerheiminaukio 3, Kokkola, Suomi