Rokuan Ryhti ry

Rokuan Ryhti ry toimii Pohjois-Pohjanmaalla Utajärven kunnan alueella. Seura on perustettu 22.6.1948. Sen perustamisäännöissä mainitaan että sen ” tarkoituksena on edistää ja kohottaa liikuntakasvatusta sen kaikissa muodoissa innostamalla jäseniään ja muita henkilöitä toimimaan seuran päämäärien hyväksi.” Seura on järjestänyt aikoinaan erilaisia kilpailuja, kursseja, kerho -ja retkeilytoimintaa sekä juhlia ja näytöksiä.

Rokuan Ryhti ry on pieni seura, jonka tarkoitus on järjestää erilaisia urheilutapahtumia ja innostaa ihmisiä kuntoilun pariin. Vuosittain järjestämme kahdet maastojuoksukilpailut sekä yhdet hiihtokilpailut lapsille. Sulo-hiihdot, Rokuan maastojuoksut ja Pakopirtin juoksun.

Rokuan Ryhti järjestää nämä tapahtumat Utajärven kunnan alueella ja on omalta osaltaan lisäämässä kunnan liikuntatarjontaa. Urheilukilpailuissa nuoret ja lapset saavat ensimmäisiä myönteisiä kokemuksia liikunnasta, joka omalta osaltaan ohjaa heitä eteenpäin terveisiin elämäntapoihin. Kilpailut on järjestetty kulttuurisesti tärkeillä paikoilla, kuten Ahmaksella Kylätalo Katajistolla ja  Ahmaksen Kalevalaisessa perinnekylässä sekä Rokuan alueella. Näin tullaan tekemään jatkossakin. Urheilutapahtumat ylläpitävät omalta osaltaan kylän yhteisöllisyyttä.

Tavoitteena on saada uusia jäseniä urheiluseuraan myös erityisryhmistä kuten esim. senioreista ja maahanmuuttajista. Seura on avoin kaikille urheilusta kiinnostuneille. Työikäisiä rohkaistaan kuntourheilun pariin ja osallistumaan liikuntatapahtumien kuntosarjoihin. Seuran päälajit ovat kuitenkin maastojuoksu ja hiihto. Ylemmän tason kilpailijoille annetaan paras mahdollinen tuki.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Harrasteyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta, harrastus ja vapaa-aika

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, kaikille, kuntalaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • postiosoite

    Toukomiehentie 5,91600 Utajärvi

Yhteystiedot

Kotikunta: Utajärvi
Sähköposti:
rokuanryhti@gmail.com
Puhelin: +3580 405038779

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Utajärvi

Kaupunginosa / Kylä
Ahmas

postiosoite

Toukomiehentie 5, Utajärvi, Suomi