Popoke ry-Pohjois-Pohjanmaan kehitysvammaisten tukipiiri ry

Pohjois-Pohjanmaan Kehitysvammaisten Tukipiiri ry

Pohjois-Pohjanmaan Kehitysvammaisten Tukipiiri ry (POPOKE) on perustettu vuonna 1971 ja sen tehtävänä on toimia alueellaan paikallisten kehitysvammaisten tukiyhdistysten yhteistyöjärjestönä. Tukipiiri tekee tiivistä yhteistyötä Kehitysvammaisten Tukiliittoon päin toimien yhteistyölinkkinä ja välittää tietoa molempiin suuntiin yhdistyksien ja Tukiliiton välillä.

Tukipiiri toimii Pohjois-Pohjanmaalla 30 kunnan alueella, kotipaikkana Oulu. Tukipiirin alueella toimii 19 kehitysvammaisten tukiyhdistystä.

Tukipiirin tarkoituksena on tukea toiminta-alueensa kehitysvammaisten ja heidän perheidensä elämää, jotta kehitysvammaisilla on mahdollisuus elää tasa-arvoista ja täysipainoista elämää.

Tukipiiri järjestää kehitysvammaisille ja heidän perheilleen yhteisiä tilaisuuksia keskinäisen tukemisen ja yhdessäolon merkeissä.

Tukipiiri järjestää vuosittaiset kesäkisat alueensa paikallisyhdistyksen kanssa.

 


Toimiala

Vammaisyhdistykset

Asiasanat

kehitysvamma, kehitysvammaisuus

Osoitteet

  • Popoke ry

    Oulu

Yhteystiedot

Sähköposti:
popokesihteeri@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Popoke ry

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu, Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Liminka, Muhos, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Raahe, Reisjärvi, Kärsämäki, Siikajoki, Siikalatva, Vaala, Ylivieska, Haapajärvi, Haapavesi, Ii, Kalajoki, Utajärvi

Popoke ry

Oulu, Finland

Henkilöt

Lyly, Sini

puheenjohtaja

s. popokepj@gmail.com

Mustonen, Jaana

sihteeri

s. popokesihteeri@gmail.com