Poikien Talo Oulu

Poikien Talo on turvallinen kohtaamispaikka, jonne jokainen 12–29 –vuotias poika ja mies on lämpimästi tervetullut. Meidän kodikkaissa tiloissamme voi tehdä ja puuhata monenlaisia asioita tai rentoutua mukavasti sohvalla vaikka telkkaria katsellen. Meillä voi pelata esimerkiksi lauta- tai konsolipelejä, laittaa yhdessä ruokaa tai vain jutella ja olla yhdessä.

Jokainen kohdataan yksilönä: olemme aidosti kiinnostuneita jokaisen pojan tai nuoren miehen kuulumisista ja asioista. Meiltä pojat ja nuoret miehet voivat saada keskusteluapua erilaisiin elämäntilanteisiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Poikien Talo on syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaa alue, jonne voit tulla henkilökohtaisen tutustumiskäynnin kautta. Tutustumaan pääset olemalla yhteyksissä talon työntekijöihin. Poikien Talolla kaikki otetaan vastaan yhdenvertaisina riippumatta sosiaalisesta, etnisestä tai kulttuurisesta taustasta, mihin uskoo, mitä ajattelee tai kenestä tykkää. Poikien Talolla saat kuulua porukkaan, tukea vuorovaikutukseen ja sosiaalisten tilanteiden hallintaan sekä osallistumisen ja aktiivisuuden käynnistämistä elämään.

Kokemuksemme mukaan talolle ohjautuvien poikien ja nuorten miesten elämässä yksinäisyys tai ulkopuolisuuden tunne näyttäytyvät erilaisissa muodoissa.

Oulun Poikien Talo on osa Vuolle Setlementtiä ry:tä ja toimintaa rahoittaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA). Kumppanina toimii Oulun kaupunki


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, mielenterveys, nuoruus, osallisuus

Asiasanat

Pojat, miehet, lapset ja nuoret, poikatyö, miestyö, vapaa-aika, vapaaehtoistehtävät Oulu

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, miehet, opiskelijat, läheiset ja omaiset, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Isokatu 41, Oulu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Oulu
Sähköposti:
jussi.markus@vuolleoulu.fi
Puhelin: 0407679255

Lisätietoa verkossa

Poikien Talo Oulu

Vuolle Setlementti ry

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Oulun keskusta

Käyntiosoite

Isokatu 41, Oulu, Suomi