Oulun Seudun Mäntykoti ry

Oulun Seudun Mäntykoti ry on vuonna 1952 toimintansa aloittanut yleishyödyllinen yhdistys.

Oulun Seudun Mäntykoti ry tarjoaa PITKÄ- JA LYHYTAIKAISHOITOA (osoitteessa Myllytie 4, 90500 Oulu). Laitoshoidon hoivapaikkoja on 21 ja lyhytaikaispaikkoja 21. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka vanhus voi kalustaa omilla huonekaluilla. Kodin yhteisissä tiloissa järjestetään ruokailun lisäksi erilaisia yhteisiä virikkeellisiä hetkiä. Hoivakodin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asukkaiden arjen sujumisesta ympäri vuorokauden.

Mäntykodin palveluksessa työskentelevät FYSIOTERAPEUTIT ovat tarvittaessa mukana hoivakodin arjessa.  Pitkä- ja lyhytaikaishoidon asiakkailla on myös mahdollisuus ostaa fysioterapian palveluja. Fysioterapia tuottaa palveluita Oulun kaupungille ja Oulun alueella asuvilla on mahdollisuus ostaa fysioterapiapalveluita lähetteellä tai ilman.  Mäntykodin fysioterapiapalveluita on mahdollista ostaa myös yksityisesti.

Yhdistyksen perustamisesta saakka VAPAAEHTOISTOIMINNALLA on ollut merkittävä rooli. Meillä on mukana vapaaehtoistoiminnassa kymmeniä vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena voit toimia riksaluotsina, hemmotteluryhmässä, tapahtuma-avustajana, ystävätoiminnassa, leivonta-apuna, runoryhmässä, ulkoiluapuna, lehdenlukijana, musiikkiryhmässä…  Tule sinäkin mukaan! Vapaaehtoiskoordinaattorin tavoitat puhelimitse numerosta 044 5504808.

Mäntykoti on ollut mukana useita vuosikymmeniä alueellisissa ja valtakunnallisissa hankkeissa. Tällä hetkellä meillä on käynnissä STEA:n rahoittama Elämänote-ohjelmaan kuuluva ikääntyneiden kaltoinkohtelun ja lähisuhdeväkivallan vastaista työtä tekevä KOTIVÄKI-HANKE. Kotiväki-hankkeen toimitilat ovat 25.2.22 alkaen Myllytie 4:ssä.


Toimiala

Yhdistys, Muut yhdistykset

Asiasanat

päivätoiminta, vanhustyö, muistisairaudet, vapaaehtoistoiminta, omaishoitaja, väkivalta, lähisuhdeväkivalta, väkivallan ehkäisy, ikäihmiset

Kohderyhmä

eläkeläiset, pitkäaikaissairaat, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Myllytie 4

    Oulu

  • Kansankatu 53

    Oulu

Yhteystiedot

Kotikunta: Oulu
Sähköposti:
marjaleena.kyllonen@mantykoti.fi
Puhelin: 044 5504808

Lisätietoa verkossa

Mäntykoti

Mäntykoti
Kotiväki-hanke

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Myllytie 4

Myllytie 4, 90500 Oulu, Suomi

Kansankatu 53

Kansankatu 53, Oulu, Suomi