Nuorten Ystävät / Vanhempien Akatemia

Vanhempien Akatemiaan® ovat tervetulleita kaikki 0-16 -vuotiaiden lasten vanhemmat, niin pienten kuin vähän isompienkin pulmatilanteiden kanssa. Vanhempien Akatemia® on tutkittuun tietoon, verkostoyhteistyöhön sekä vanhempien ja perheiden osallisuuteen pohjautuva 3-portainen toimintamalli vanhemmuuden tukemiseksi. Osallistuminen on pääosin maksutonta ja toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla. Vanhempien Akatemian toiminta on avointa myös kasvatustyötä ammatikseen tekeville.

Valtakunnallista tukea vanhemmuuteen

Vanhempien Akatemia sijaitsee Oulussa. Verkossa olevan toiminnan kautta tavoitamme vanhempia ympäri Suomen. Seinäjoen alueella Komiasti -tiimimme työskentelee yläkoululaisten ja heidän perheidensä kanssa.

Meille voit tulla keskustelemaan ja etsimään ratkaisuja lasten kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä parisuhteen, eropohdintojen ja yhteistyövanhemmuuden aiheuttamiin arjen haasteisiin. Komiasti -tiimi tukee yläkoululaisten nuorten motivaatiota koulunkäyntiin sekä ehkäisee luvattomia poissaoloja ja koulupudokkuutta.

Valitse sopivin toimintamuoto ja tutustu tapahtumakalenteriin

Voit valita itsellesi ja perheellesi sopivimmat toimintamuodot henkilökohtaisista tapaamisista teemaryhmiin, toiminnallisiin perhekursseihin, parisuhdekursseihin, eroauttamiseen sekä asiantuntijaluentoihin. Tarkemmat tiedot ja päivämäärät ryhmistä ja tapahtumista löydät verkkosivuiltamme tapahtumakalenterista. Meille voi myös soittaa ja pyytää apua sopivan toimintamuodon valintaan.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Lapsi- ja perheyhdistykset

Teemat

lapsuus ja perhe-elämä

Asiasanat

vanhemmuus, kasvatus, parisuhde, avioero

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Nuorten Ystävien keskustoimisto,Torikatu 28, 90100 Oulu

Yhteystiedot

Kotikunta: Oulu
Sähköposti:
vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi
Puhelin: 0505685410

Lisätietoa verkossa

Vanhempien Akatemia

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa, Valtakunnallinen

Kunta
Oulu

Käyntiosoite

Torikatu 28, Oulu, Suomi