Muhoksen 4H-yhdistys

Muhoksen 4H-yhdistys toimii Muhoksen kunnan alueella. Järjestämme alakoululaisille monenlaisia kerhoja, kursseja ja leirejä. Järjestämme myös retkiä ja tapahtumia yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Nuorille tarjoamme mahdollisuuden työllistyä kerhonohjaajana, työpalvelun kautta tai 4H-yrittäjänä. Monelle nuorelle 4H onkin ensimmäinen linkki työelämään. Järjestämme nuorille edellämainittuihin teemoihin liittyviä kursseja.

Toimintaamme osallistuu vuosittain yli 700 lasta ja nuorta sekä joukko vapaaehtoisia aikuisia. Valtakunnallisen jäsenmaksun maksaneita nuorisojäseniä on noin 500.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Yhdistys, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kerhot, käden taidot, lomat ja leirit, luottamustoiminta, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, työllisyys, urheilu ja liikunta, ympäristö, luonto ja eläimet, yhteistyö ja verkostot, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, matkat ja vierailut, teemapäivät ja -viikot, vapaaehtoisuus

Asiasanat

4h, kerho, kerho-ohjaaja, kurssit, leirit, retki, retket, harrastus, 4h-yritys, työpalvelu, työllistäminen, töitä, lapset, nuoret, askartelu, muhos, leipominen, kokkaus, nuorisotyö, kansainvälisyys, luonnontuotteet

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille, kuntalaiset, opiskelijat, vapaaehtoiset, perheet

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Asematie 14 B, 91500 Muhos

Yhteystiedot

Kotikunta: Muhos
Sähköposti:
muhos@4h.fi
Puhelin: 0443307955

Lisätietoa verkossa

Muhoksen 4H-yhdistys

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Muhos

Käyntiosoite

Asematie 14, Muhos, Suomi