Maakunnallinen järjestöverkosto – Ikääntyneet

Maakunnallinen ikäihmisten järjestöverkosto on avoin ja vapaamuotoinen verkosto kaikille sote-kehittämistyöstä kiinnostuneille järjestöille. Verkostossa on mukana myös edustaja Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen kehittämisohjelmasta. Ikäihmisten verkosto voi tehdä esityksiä maakunnallisille kehittämisohjelmille ja kehittämisohjelmien edustajat voivat hyödyntää verkoston järjestöjen osaamista ja kohderyhmätuntemusta omassa kehittämistyössään.

Verkostoa ylläpitää järjestöveturit, jotka kutsuvat kokoukset koolle, ylläpitävät osallistujalistaa, huolehtivat kokousten sisällöistä yhdessä verkoston jäsenten kanssa sekä tiedottavat verkoston toiminnasta. Vuosien 2020-2022 ikäihmisten verkoston vetureina toimivat toiminnanjohtaja Paula Ylikulju Oulun Seudun Muistiyhdistys ry ja Risto Örling Pohjois-Pohjanmaan EETU (eläkeläisjärjestöt) ja Oulun kaupungin vanhusneuvosto.

 


Toimiala

Eläkeläis- ja senioriyhdistykset, Omais- ja läheisyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Osoitteet

  • Asemakatu 24

    Asemakatu 24, Oulu, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
ikaverkosto@gmail.com

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Asemakatu 24

Asemakatu 24, Oulu, Suomi

Liitteet