Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi ry

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi on pohjoispohjalaisten ja kainuulaisten asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöiden etujärjestö, joka on perustettu v. 1906. Yhdistys on osa Suomen Kiinteistöliitto -järjestöä, joka kokoaa yhteen kiinteistöalan toimijat.

Kiinteistöliitto edustaa kaikkiaan yli 27 000 taloyhtiötä, joissa asuu lähes kaksi miljoonaa asukasta. Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi edustaa yli 1 300 taloyhtiötä entisen Oulun läänin alueella. Jatkuvasti kasvava jäsenpohja auttaa yhdistystä ja koko liittoa turvaamaan taloyhtiöiden edut sekä alueellisesti että valtakunnallisesti.

Alueellisena yhdistyksenä Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi vaikuttaa paikalliseen päätöksentekoon kuten kunnallisiin maksuihin ja kiinteistöveroon. Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi ja Suomen Kiinteistöliitto palvelevat jäsentalojen hallitusten jäseniä ja isännöitsijöitä heidän vastuullisessa tehtävässään.

Jäseniämme voivat olla Pohjois-Pohjanmaan taloyhtiöt ja vuokrataloyhtiöt paikkakunnasta riippumatta. Kanssamme voi verkostoitua ja meiltä saavat jäsentaloyhtiöiden päättäjät apua taloyhtiökysymyksiin (talous, juridiikka, korjausrakentaminen yms.) Järjestämme alueellamme koulutuksia (Oulu, Raahe, Ylivieska, Kajaani). Suomen Kiinteistöliitto järjestää jäsenistöllemme myös valtakunnallisia webinaareja. Meillä Oulussa toimii myös vilkas taloyhtiöiden puheenjohtajaklubi.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Lue jäseneduistamme lisää kotisivuiltamme.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muut yhdistykset

Teemat

edunvalvonta, tapahtuma

Asiasanat

koti, asuminen, asuminen ja ympäristö, päätöksenteko, korjausrakentaminen, rakentaminen, kiertotalous

Kohderyhmä

jäsenet

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Osoite

    Kirkkokatu 53, Oulu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Oulu
Sähköposti:
pohjois-suomi@kiinteistoliitto.fi
Puhelin: 040 1498398

Lisätietoa verkossa

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi ry kotisivut

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu, Ylivieska, Raahe, Kajaani

Osoite

Kirkkokatu 53, Oulu, Suomi