Kiimingin seurakunnan varhaiskasvatus

 

Kirkon eli seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä. Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Alle kouluikäisten lasten kerhotoiminta on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta. Kerhot ovat tarkoitettuja 3-5-vuotiaille lapsille. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toimintamme pohjautuu kristilliseen ihmiskäsitykseen- lapsi tulee nähdyksi Jumalan luomana. Kerhoissamme koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta, pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisen ja toisten lasten seurassa. Hiljentyminen, yhteinen laulu ja rukous luovat turvallisuutta. Lapsi osallistuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan.

Päiväkerho/pikkukoulu paikkoja voi kysyä varhaiskasvatuksen ohjaajalta anne.schonberg@evl.fi tai puhelimitse 040-7431901


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Seurakunnat

Teemat

uskonnot, kirkolliset tehtävät ja katsomukset

Asiasanat

kerhot

Kohderyhmä

perheet

Ikäryhmä

leikki-ikäiset (3-6 v.)

Osoitteet

  • Kirkonniementie 6, Kiiminki, Suomi

  • Jäälin Kappeli, Rivitie 9, 90940 Jääli, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: oulu
Sähköposti:
anne.schonberg@evl.fi
Puhelin: 0407431901

Facebook: Kiimingin seurakunnan varhaiskasvatus-ja perhetyö

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Kiiminki, Jääli, Ylikiiminki, Yli-Ii

Kirkonniementie 6, Kiiminki, Suomi

Jäälin Kappeli, Rivitie 9, 90940 Jääli, Suomi