Yhdistysten palvelumuotoilu -koulutus

09.11.2020 klo 17:00 - 16.11.2020 klo 19:30 / Koulutus/seminaari / Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry

• Koulutus tarjoaa uusia näkökulmia yhdistystoiminnan tarkasteluun ja kehittämistyöhön sekä tarjoaa toimijoiden käyttöön asiakaskeskeisen kehittämisen käytännön työkaluja kehittämistyön tueksi
• Koulutus on vuorovaikutteinen ja vertaistuellinen, koulutukseen sisältyy ryhmätyöskentelyä
• Koulutuksen käytyään osallistuja ymmärtää palvelumuotoilun perusperiaatteet ja rohkaistuu soveltamaan koulutuksessa opittuja palvelumuotoilun menetelmiä yhdistystoiminnan kehittämiseen

Koulutus koostuu kolmesta webinaarista, joihin voit osallistua kaikkiin tai tai tiettyyn osioon. Parhaan koulutusannin saat osallistumalla kaikkiin osioihin.

9.11. klo 17.00-19.00. OSA 1. Palvelumuotoilu – mitä se on?

Sukelletaan yhdessä palvelumuotoilun maailmaan ja tutkitaan mitä palvelumuotoilu on. Mitä tarkoitetaan asiakaskeskeisellä  kehittämisellä? Illan aikana on myös ryhmätyöskentelyosuus, jossa pääset keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

 

12.11. klo 17.00-19.30. OSA 2. Asiakasymmärrys on palvelumuotoilun peruskallio

Miten asiakasymmärrystä voi kartuttaa ja miksi se on niin tärkeää yhdistyksissä ja järjestöissä? Toisen kurssi-illan aikana tutustumme asiakasymmärryksen keräämiseen ja sen merkitykseen palvelumuotoiluprosessissa. Tutustumme muutamiin palvelumuotoilun menetelmiin ja kokeilemme niitä yhdessä.

 

16.11. klo 17.00-19.30. OSA 3. Palvelumuotoilu yhdistys- ja järjestötoiminnan kehittämisen apuna

Miten kurssilla opittua lähestymistapaa voisi hyödyntää omassa yhdistyksessä? Tutkimme yhdessä erilaisia esimerkkejä palvelumuotoilusta järjestöissä ja pohdimme millaisessa kehittämistyössä palvelumuotoilusta saadaan parhaat irti.

 

Kouluttaja: Saara Jäämies, Palvelumuotoilija (YAMK), fasilitaattori, järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan kehittäjä.

Ilmoittaudu webinaareihin 26.10. mennessä osoitteessa:

http://www.popli.fi/yhdistyksista-hyvinvointia/koulutukset/

Webinaarit toteutetaan helppokäyttöisellä Teams-etäyhteydellä. Saat tarkemmat ohjeet ja linkin webinaareihin lähempänä ennen koulutusta.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ii, Oulu, Utajärvi, Muhos, Kempele, Hailuoto, Lumijoki, Liminka, Tyrnävä, Siikajoki, Siikalatva, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Haapavesi, Kärsämäki, Pyhäntä, Kalajoki, Alavieska, Ylivieska, Sievi, Nivala, Haapajärvi, Reisjärvi, Pyhäjärvi, Vaala

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

http://www.popli.fi/yhdistyksista-hyvinvointia/koulutukset/