Vuolle Setlementti Oulun Taiteiden Yössä

17.08.2017 klo 18:00 - klo 20:00 / Virkistys / Vapaaehtoistoiminnan verkosto VARES

Vuolle Setlementti ry ja Vapaaehtoistoiminnan verkosto VARES ovat mukana Oulun Taiteiden Yössä 17.8.2017.

Tapahtuma-areenana toimii Åströmin puisto klo 18-21.

Toimintaa Vuolteen ja VAREksen yhteisellä pisteellä on kaikenikäisille. Perheen pienimmät voivat osallistua esimerkiksi perhe-muskari hetkeen tai kokeilla sirkusvälineitä sirkuskokeilupisteellä. Vanhempia ja muitakin musiikin ystäviä laulattaa Vuolteen musiikin opettaja tasatunnein kokoontuvassa Pop up -kuorossa. Lisäksi paikalla voi tehdä jättisaippuakuplia tai osallistua taideopettajan vetämän yhteisöllisen taideteoksen  tekoon, jonka teemat kumpuavat vapaaehtoistoiminnasta ja yhdessä tekemisestä.

Tasaisin ajoin puistossa pääsee myös tutustumaan Vuolteen liikuntatarjontaan, esimerkiksi lähtemällä mukaan puisto-Asahi-tunneille tai nuorten ja aikuisten tanssiharrastajien esityksistä nauttien. Vuolteen teltasta löytyy myös rumpujen kokeilupiste, jonne pääsee kokeilemaa erilaisia rumpukomppeja rumpuopettajan opastuksella.

Paikan päällä pääset myös tutustumaan Vuolle-opiston syksyn kurssitarjontaan ja ilmoittautumaan syksyn kursseille sekä tutustumaan VARES-verkoston toimintaan ja ilmoittautumaan syksyn vapaaehtoistoiminnan kursseille.

Tapahtumasta lisää Facebookissa: Vuolle Taiteiden Yössä

 

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, kulttuuri ja taide, käden taidot, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, urheilu ja liikunta, vapaaehtoisuus

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Isokatu 1, 90130 Oulu, Suomi

Osoitteet

  • Isokatu 1, 90130 Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Oulun keskusta

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn