Vertaisohjaajien verkoston teemailta

20.05.2019 klo 17:00 - 19:00 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari, Muu ryhmämuotoinen tuki / Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Vertaisohjaajien verkosto on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat vertaisryhmän vertaisohjaajana tai suunnittelevat uuden ryhmän aloittamista. Verkoston tarkoitus on antaa ohjaajille mahdollisuus ajatustenvaihtoon sekä mahdollisuus saada uusia ideoita ja toimintamalleja omaan ryhmäänsä.

Verkostolle järjestetään:

  • Vertaisohjaajien menetelmäpäiviä, joissa vertaiskeskustelun lisäksi tehdään yhdessä sellaista teemallista, joka auttaa ohjaajia toimijoina ja jota halutessaan voi käyttää yhtenä toimintamuotona omassa ryhmässä.
  • Vertaisohjaajien aamukahveja, joissa keskustellaan päivän teemasta.
  • Vertaisohjaajien teemailloissa myöskin keskustellaan yhdessä päivän teemasta.
Kevään vertaisohjaajien verkoston tapaamiset:

La 23.3. Menetelmäpäivä klo 10.00-14.00. Teema: Minä vertaisohjaajana. Menetelmä: voimavärien käyttö ryhmässä. Paikka: Kumppanuuskeskus, kokoushuone Asema (os. Kansankatu 53, Oulu).

Pe 5.4 Vertaisohjaajien aamukahvit klo 10.00-12.00. Teema: Kuinka ryhmä toimii ja mikä tekee ryhmän? Paikka: Kumppanuuskeskus, kokoushuone Asema (os. Kansankatu 53, Oulu).

Ma 15.4. Vertaisohjaajien teemailta klo 17.00 -19.00. Teema: Vertaisryhmän käynnistäminen ja ohjaajan tehtävät. Kumppanuuskeskus, kokoushuone Veturi (os. Kansankatu 53, Oulu).

To 2.5. Vertaisohjaajien aamukahvit klo 10.00 -12.00. Teema: Vertaisryhmän ohjelmarunko, ohjaajana toimiminen ja toiminnan tuki. Paikka: Kumppanuuskeskus, kokoushuone Pysäkki (os. Kansankatu 53, Oulu).

Ma 20.5. Vertaisohjaajien teemailta klo 17.00-19.00. Teema: Ideapajailta syyskautta varten. Paikka: Kumppanuuskeskus, kokoushuone Asema (os. Kansankatu 53, Oulu).

 

MUKAAN TILAISUUKSIIN MAHTUU 20 ENSIMMÄISTÄ ILMOITTAUTUNUTTA!

Toiminnan järjestää Kynnys ry/ SAMAT- toiminta ja Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Osoitteet

  • Kumppanuuskeskus

    Kansankatu 53, Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kumppanuuskeskus

Kansankatu 53, Oulu, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali ja terveys, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

vapaaehtoistyö vertaistoiminta, vertaisohjaaja, vertaisryhmä, vertaistoiminta, menetelmät, verkostotyö

Kohderyhmä

asiakkaat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kuntalaiset, kuntoutujat, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, potilaat, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Lisätiedot

Lisätietoja antaa SAMAT- toiminnan työntekijä Ulla Sauvola puh. 040 940 1968 ja Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen järjestöneuvoja Teija Karisaari-Kittilä puh. 050 313 9308.

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautuminen

Hakuaika on päättynyt.