Valon juhla ja Järjestöjen/yhdistysten taideilta

08.11.2018 klo 17:00 - 20:00 / Kokous/tapaaminen, Muu

Kutsu Valon juhlaan ja Järjestöjen ja yhdistysten taideiltaan

Meillä on ilo kutsua teidät, iiläisten järjestöjen ja yhdistysten edustajat, Suvantolan puistossa 8.11. klo 17.00 alkavaan Valon juhlaan, joka juhlistaa Suvantolan puiston rakennusvaiheen alkamista. Kutsu juhlaan liitteenä.

Juhlan jälkeen klo 18.00 kokoonnumme iltapalan äärelle Järjestöjen ja yhdistysten taideiltaan työvalmennuskeskuksessa (Asematie 165 C, E-talo). Siellä voimme yhdessä jatkaa ideointia puiston kehittämisestä. Mukaan kutsumme teitä Iin aktiivisia toimijoita.

Iin terveyskeskuksen yhteyteen tulevan Suvantolan puiston suunnittelu on osa Lähde! Taiteesta voimaa arkeen -hanketta.  Lähde! -puisto kehitetään ja sitä rakennetaan soten, teknisen toimen ja taiteen asiantuntijoiden monialaisen yhteistyön kautta. Hyvinvointia tukeva puistoympäristö on tarkoitus saada  kaikkien Iiläisten käyttöön ensi kesänä.

Tämänhetkinen haasteemme on löytää mahdollisimman monipuoliset käyttömahdollisuudet tulevan puiston toiminnallistamiseksi. Haluamme, että puisto tuo terveyskeskuksen alueen asiakaskunnalle ja koko Iin asukkaille tapahtumia, yhdessä olon hetkiä ja  yhteisiä tilaisuuksia.

Järjestöjen ja yhdistyksen taideillassa kuullaan myös Iin kunnan kuulumisia järjestöille myönnettävistä avustuksista ja kunnan kulttuuritoiminnasta.

Valon juhlaan ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset.

Klo 18 alkavaan järjestöjen ja yhdistysten iltaan toivomme ilmoittautumista pe 2.11. mennessä, mukaan mahtuu yhteensä 30 henkilöä, 2 henkilöä/järjestö. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/D13590EE9E5C6DF0.par


Tarjouspyyntö

Etsimme klo 17 alkavaan Valon juhlaan järjestöyhteistyökumppaneita vastaamaan tarjoiluista. Tarvitsemme ulkotarjoiluun lämmintä juomaa (mehu/glögi) ja makkaraa. Yleisötilaisuuteen odotetaan max. 120 osallistujaa. Voitte jättää tarjouksen tarjoiluista pe 2.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanna.juutinen@oulunkaari.com.  Sisällytättehän tarjouksenne hintaan tarvittavat elintarvikkeet, työn ja tarvikkeet. Makkaranpaistoon on käytettävissä nuotio.

 

Lisätietoja tapahtumista ja tarjouspyynnöstä: sanna.juutinen@oulunkaari.com, 050 590 9088

Osoitteet

  • Suvantolan puisto

    Asematie 165, Ii, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Ii

Suvantolan puisto

Asematie 165, Ii, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kulttuuri ja taide, osallisuus, sosiaali ja terveys, tapahtuma, yleisötilaisuudet

Kohderyhmä

järjestötoimijat, kuntalaiset, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Lisätietoja tapahtumista ja tarjouspyynnöstä: sanna.juutinen@oulunkaari.com, 050 590 9088

Linkkejä

Lähde! Taiteesta voimaa arkeen

Lähde!-hankkeen Facebook-sivu

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Pysäköintimahdollisuus

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Klo 17 alkaan Valon juhlaan ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset.

Klo 18 alkavaan järjestöjen ja yhdistysten iltaan toivomme ilmoittautumista pe 2.11. mennessä, mukaan mahtuu yhteensä 30 henkilöä, 2 henkilöä/järjestö. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/D13590EE9E5C6DF0.par